İzmir Müftüsü ve Deniz Ticaret Odası'ndan Tersane Kazası Hakkında Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Güncel

İzmir Müftüsü ve Deniz Ticaret Odası'ndan Tersane Kazası Hakkında Başsağlığı Mesajı

İzmir Müftüsü ve Deniz Ticaret Odası\'ndan Tersane Kazası Hakkında Başsağlığı Mesajı

İzmir İl Müftüsü Profesör Doktor Ramazan Muslu, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ait İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Alaybey Tersanesi’nde meydana gelen ve on asker ve sivilin şehit olmasıyla sonuçlanan kaza nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

24.12.2013 13:14

İzmir İl Müftüsü Profesör Doktor Ramazan Muslu, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan Alaybey Tersanesi'nde meydana gelen ve on asker ve sivilin şehit olmasıyla sonuçlanan kaza nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Müftü Muslu, taziye ve başsağlığı mesajında, duygu ve düşüncelerini, "Bu müessif olay başta Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızı ve tüm milletimizi derin üzüntüye sevk etmiştir. Bu müessif olayda yaralanan askerlerimize Cenab-ı Hak'tan acil şifalar, hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim, Milletimizin gözbebeği olan tüm Güvenlik Güçlerimizi kaza ve musibetlerden muhafaza eylesin" şeklinde belirtti.

YUSUF ÖZTÜRK: "MEKANLARI CENNET OLSUN"

Öte yandan İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk de, kazadan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, şehitlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Öztürk, "11 kişinin hayatını kaybettiği römorkör kazası bizleri derinden yaraladı. Acımız büyük. Yaralılara acil şifalar, şehitlerimizin ve personelin acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir Müftüsü ve Deniz Ticaret Odası'ndan Tersane Kazası Hakkında Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement