İzmir Müşteri Bekleyen Taksi Şoförü Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

İzmir Müşteri Bekleyen Taksi Şoförü Bıçaklanarak Öldürüldü

İzmir Müşteri Bekleyen Taksi Şoförü Bıçaklanarak Öldürüldü

Olay, bugün saat 00.00 sıralarında Konak İlçesi Halil Rıfat Paşa Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi.

06.09.2014 06:38

Olay, bugün saat 00.00 sıralarında Konak İlçesi Halil Rıfat Paşa Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Evli ve 4 çocuk babası taksi şoförü Sedat Ceylan, 35 T 7070 plakalı taksisiyle müşteri beklediği sırada çok sayıda kişinin gözü önünde aracın açık olan camından kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı. Ceylan, aracından çıkarak kendisini bıçaklayan zanlının arkasından koşarken 10 metre sonra yere yığıldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Sedat Ceylan'a yaptığı ilk müdahalenin ardından İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Sedat Ceylan hayatını kaybetti. Ceylan'ın öldüğünü öğrenen yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Şehrin en işlek caddelerinden birinde meydana gelen olaydan sonra iddiaya göre zanlı, kalabalıktan yararlanarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri, yaptığı çalışma sonrasında Ceylan'ı bıçaklayan kişinin Tuncay Ç. olduğunu belirledi. Ceylan'ın, Tucay Ç.'nin eşiyle bir süre birlikte olduğu ve daha sonra ayrıldığı öğrenildi. Kayıplara karışan Tuncay Ç.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Müşteri Bekleyen Taksi Şoförü Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement