Jandarmadan Uçurtma Festivali - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Uçurtma Festivali

Jandarmadan Uçurtma Festivali

Konya’nın Beyşehir ilçesinde Jandarma Teşkilatı’nın 175’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen uçurtma festivali renkli görüntüler oluşturdu.

10.05.2014 18:04

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Jandarma Teşkilatı'nın 175'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen uçurtma festivali renkli görüntüler oluşturdu.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'nın Beyşehir Gölü Karaburun Plajı'nda düzenlediği uçurtma festivaline Huğlu Mahallesi Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Jandarma ve Türk Hava Kurumu (THK) desteğiyle temin edilen uçurtmaları gökyüzünde en yükseğe çıkarabilmenin mücadelesini veren öğrencilere şenlikte jandarma erleri de yardım etti. Şenliğe katılan Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir ile İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, çocuklarıyla birlikte uçurtma uçurtmanın keyfini yaşadı. Şenlikte adeta çocukluk günlerine dönen anne babalar da çocukları ile birlikte uçurtma uçurdu. En güzel uçurtma ile en yükseğe uçurtmayı çıkarma kategorilerinde yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere günün anısına protokol tarafından madalyaları takıldı.

Huğlu Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Nail Gökaba, şenliğe 48 öğrencinin katıldığını belirterek, güzel hava şartlarının etkinliği daha güzel hale getirdiğini söyledi. Gökaba, "Gayet güzel bir şenlik oldu. Çocuklarımız mutlu oldu. Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun yıldönümünü uçurtma festivali ile kutluyoruz. Jandarmamıza bu şansı çocuklarımıza verdikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğin sonunda öğrenciler, aileleriyle birlikte mangal keyfi yaptı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Uçurtma Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement