KADIN OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜ DARP EDEN SANIĞA 2 YIL 8 AY HAPİS - Son Dakika
Güncel

KADIN OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜ DARP EDEN SANIĞA 2 YIL 8 AY HAPİS

İZMİR'de kadın ESHOT şoförü Burçin A.?yı darp ettiği ve kamu malına zarar verdiği gerekçesiyle yargılanan Güngör Yalçınöz, 2 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

22.12.2022 08:43  Güncelleme: 09:15

İZMİR'de kadın ESHOT şoförü Burçin A.?yı darp ettiği ve kamu malına zarar verdiği gerekçesiyle yargılanan Güngör Yalçınöz, 2 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, geçen 26 Temmuz'da saat 07.53 sıralarında Konak ilçesi Alsancak Gar'ı yakınında meydana geldi. İddiaya göre; ESHOT Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak Konak-Halkapınar Metro 2 hattı 253 numaralı yolcu otobüsünde çalışan kadın şoför Burçin A, Alsancak Gar'dan yolcu aldıktan sonra hareket etti. Bir süre sonra Burçin A, trafik lambasında kırmızı ışıkta beklerken, bir grup yolcu otobüse binmek istedi. Yolcu ve trafik güvenliğini korumak amacıyla durak haricinde kapı açmanın yasak olması nedeniyle Burçin A, kapıyı açmadı. Bunun üzerine, otobüste yolcu olarak bulunan Güngör Yalçınöz, kapıyı açmasını istedi. Ancak olumsuz cevap alınca iddiaya göre sürücü Burçin A'ya hakaret etti. Kontrollü bir şekilde yolcu otobüsünü yolun sağında durduran ESHOT şoförü, ESHOT Şoför Destek Hattı'ndan yardım istedi. Olay yerine polis ekiplerinin sevk edildiği sırada Yalçınöz, Burçin A'ya yumruk attı. Gelen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına alırken, Burçin A, da şikayetçi oldu. Emniyetteki işlemlerin ardından Yalçınöz tutuklandı. Bir süre sonra ise tahliye edildi. Sanık hakkında 'hakaret', 'darp' ve 'kamu malına zarar verme' suçlarından iddianame hazırlandı. İddianame İzmir 25'nci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

'DARP ETMEDİM'

Sanık bugün hakim karşısına çıktı. Tutuksuz sanık Yalçınöz duruşmaya SEGBİS ile katılırken, müşteki avukatları salonda hazır bulundu. Savunma yapan Yalçınöz, olanlar için pişman olduğunu söyledi. Esas hakkında mütalaasını sunan savcı, sanığın 'hakaret', 'kamu malına zarar verme' ve 'kasten yaralama' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Son sözü sorulan tutuksuz sanık, "Kamera kayıtları izlenirse darp etmediğim görülür. Kamu malına zararı da giderdim. Olanlar için pişmanım" dedi. Hakim, sanığı 'hakaret' ve 'darp' suçlarından 10'ar ay hapis, 'kamu malına zarar vermek' suçundan da 1 yıl, toplamda 2 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.

ARŞİV GÖRÜNTÜLERLE

İZMİR (DHA)

KADIN OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜ DARP EDEN SANIĞA 2 YIL 8 AY HAPİS
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KADIN OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜ DARP EDEN SANIĞA 2 YIL 8 AY HAPİS - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement