Kahramanmaraş'ta Zincir Kahve Dükkanına Saldırı: 1 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta Zincir Kahve Dükkanına Saldırı: 1 Şüpheli Yakalandı

Kahramanmaraş\'ta Zincir Kahve Dükkanına Saldırı: 1 Şüpheli Yakalandı

Kahramanmaraş Valiliği, Piazza AVM altında faaliyet gösteren bir kahve dükkanına pompalı tüfek ve taşla saldırıldığını açıkladı. Saldırıda herhangi bir yaralanma olmazken, iş yerinde maddi zarar meydana geldi. Yakalanan şahsın 42 farklı suç kaydı olduğu belirtildi.

12.04.2024 22:21  Güncelleme: 22:25

Kahramanmaraş Valiliği, kentte bir alışveriş merkezinin altındaki zincir kahve dükkanına 2 kişi tarafından pompalı tüfek ve taşla saldırıldığını, saldırganlardan 1'inin yakalandığını bildirdi.

Kahramanmaraş Valiliğinden, zincir kahve dükkanına yapılan saldırıya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, saat 16.30 sıralarında Piazza AVM altında faaliyette bulunan Kahramanmaraş Starbucks isimli iş yerine pompalı tüfekle ateş açıldığı ve taş atıldığı belirtildi.

YAKALANAN ŞAHSIN 42 SUÇ KAYDI VAR

İlk incelemelerde, saldırganların belirtilen iş yerine ilk önce taş attıkları ardından pompalı tüfekle ateş açtıklarının tespit edildiği kaydedilen açıklamada, şu bilgiler yer aldı:

"Olay yerinde 3 adet boş kartuş bulunmuştur. Herhangi bir vatandaşımızın yaralanmadığı olayda işyerinde maddi zarar tespit edilmiştir. Olayın şüphelilerinden 1 şahıs yakalanmış, diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Yakalanan şahsın yağma, gasp, kasten yaralama ve uyuşturucu kullanma gibi 42 farklı suç kaydı olduğu anlaşılmıştır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta Zincir Kahve Dükkanına Saldırı: 1 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement