Kanser Hastası Yılmaz: Kaçak Sigara Satılmasın - Son Dakika
Güncel

Kanser Hastası Yılmaz: Kaçak Sigara Satılmasın

Kanser Hastası Yılmaz: Kaçak Sigara Satılmasın

Tekirdağ'da kanser mücadelesi veren emekli Selim Yılmaz, "Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, kaçak sigara yasaklansın, genç yaştaki evlatlara bir şey olmasın" dedi.

22.01.2016 09:08  Güncelleme: 15:51

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kanser mücadelesi veren emekli Selim Yılmaz, "Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, kaçak sigara yasaklansın, genç yaştaki evlatlara bir şey olmasın" dedi.

"YAŞAMA İHTİMALİM YÜZDE 10"

Sigara yüzünden kansere yakalandığını dile getiren Yılmaz, gireceği ameliyatın ardından yaşama ihtimalinin yüzde 10 olduğunu söyledi.

"GENÇ YAŞTA SİGARAYA BAŞLADIM"

İbrice mahallesinde yıllarca esnaflık yapmasının ardından emekli olduktan sonra Malkara ilçe merkezine yerleşen 56 yaşındaki Selim Yılmaz, genç yaşta sigaraya başladığını ifade ederek, yakın zamanda yakalandığı kansere karşı yaşam mücadelesi verdiğini belirtti.

"KAÇAK SİGARA SATILMASIN"

Bir süredir içtiği sigara yüzünden hastalığa yakalandığını öne süren Selim Yılmaz, "Daha önce normal sigara içiyordum. Sigara pahalanınca 3-4 aydır kaçak sigara içtim, sonrasında bu kanser olayı başıma geldi, sigarayı bıraktım. Bu yüzden kaçak sigara satılmasın istiyorum. Benim başıma gelen başkasının başına gelmesin. Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımızdan isteğim şu ki, kaçak sigara satışlarını lütfen yasak etsinler. Yeni nesil gençlere bir şey olmasın" dedi.

EŞİNİ 1 YIL ÖNCE KAYBETMİŞ

Evli ve iki çocuğu bulunan Yılmaz, 1 yıl önce de eşinin yaşamını yitirdiğini söyledi. Birkaç gün içinde ameliyata gireceğini söyleyen Yılmaz, doktorların kendisine yüzde 10 yaşama ihtimali verdiğini kaydetti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kanser Hastası Yılmaz: Kaçak Sigara Satılmasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement