Karabalık Acısu'da Parke Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Güncel

Karabalık Acısu'da Parke Çalışmalarını İnceledi

Karabalık Acısu\'da Parke Çalışmalarını İnceledi

Kartepe'nin her bölgesinde hizmet dengesi sağlamak için çalışma sergileyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki gün de Acısu sokaklarında yürütülen parke çalışmalarını yerinde inceledi.

29.11.2013 09:36

Acısu Fatih Sultan Selim Mahallesi'nde 5 sokak üzerinde yol iyileştirme çalışmaları kapsamına Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kilitli parke döşeme çalışması başlattı. Acısu'da yürütülen çalışmaları yakından takip eden Başkan Karabalık'a bölgedeki inceleme ve temaslarında meclis üyesi Hakkı Tandoğan ve mahalle muhtarları, Ak Parti Kartepe İlçe Yöneticisi ve mahalle başkanları da eşlik etti.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, çalışma yapılan Geçit, Harika, Güzin, Seçkin ve Mirza Sokaklar üzerinde çalışma yapan ekiplerle biraraya gelirken mahalle sakinleri ile de sohbet etti. Ekipler Geçit Sokak üzerinde 100 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergaha 600 metrekare parke ve 200 metre bordür, Harika Sokak üzerinde 110 metre uzunluğunda 6.5 metre genişliğindeki güzergaha 715 metrekare parke ve 230 metre bordür, Güzin Sokak üzerinde 110 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 770 metrekare parke ve 230 metre bordür, Seçkin Sokak üzerinde 140 metre uzunluğunda 6.5 metre genişliğindeki güzergaha 910 metrekare parke ve 290 metre bordür ve Mirza Sokak üzerinde 150 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki güzergaha 1200 metrekare parke ve 320 metre bordür döşemesi yaparak yolları halkın kullanımına sunmayı hedefliyor.

Başkan Karabalık Acısu'da sokak sokak gezerek mahalle sakinlerinin taleplerini de dinledi. Alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda yürütülen üst yapı iyileştirmeleri ile her bölgede hizmet dengesini sağlama hedefinde olduklarını belirten Başkan Karabalık, "Ekiplerimiz her gün 9 farklı noktada çalışma yapmakta. Hiçbir günümüzü boş geçirmiyoruz. 4 yıl 7 ay sonunda ilçedeki değişim ve gelişimi herkes görmektedir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Acısu'da Parke Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement