Karabalık, "Desteklenmemiz Gerektiğini Düşünüyorum" - Son Dakika
Güncel

Karabalık, "Desteklenmemiz Gerektiğini Düşünüyorum"

Karabalık, "Desteklenmemiz Gerektiğini Düşünüyorum"

Şükrü Karabalık, "Yaptığımız ve gerçekleştirdiğimiz hizmetler nedeniyle desteklenmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.

16.12.2013 16:50

Hafta sonu Derbent ve Balaban Otobüs Kooperatifi üyeleriyle bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Yaptığımız ve gerçekleştirdiğimiz hizmetler nedeniyle desteklenmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.

İlçedeki otobüs kooperatifleri ile buluşmalarını sürdüren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, pazar sabahı da Derbent'te, Büyük Derbent ve Balaban Otobüs Kooperatif yöneticileri ve üyelerinin konuğu oldu. Büyük Derbent Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Hakan Bekil ile Balaban Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Cumhur Karakadılar, Başkan Karabalık'ın başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu güne kadar kooperatiflerine ve taşıyıcı esnafa verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Derbent Otobüsçüler Kooperatif binasındaki kahvaltı programında belediye meclis üyesi Orhan Akyüz, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri de hazır bulundu. Otobüsçülerin ilgi gösterdiği sohbette otobüsçülere hitap eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yaklaşan seçim süreci ile ilgili ve sağlanan belediye hizmetleri konusunda bilgilendirmede bulundu.

Kartepe ilçesinin yakaladığı gelişim ve değişim ivmesinden otobüsçülerin daha iyi faydalanması için birleşmesi gerektiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, otobüsçülerin ücretsiz seyahat kartları ile ilgili sıkıntıları ile ilgili de bu konunun günümüz ekonomik koşullarına göre tekrar geçirilmesinin uygun olacağını savundu.

Kartepe'de 4 yıl 8 ay sonunda aşılamaz denilen birçok sorunu aştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Bugün sizden destek istemeyeceğim. Çünkü, hizmet anlamında yaptıklarımızı, sahip olduğumuz değerleri, gerçekleşen yatırımları göz önüne koyduğumuzda belediyecilik anlayışımızla yaptıklarımızdan dolayı desteklenmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, 'Desteklenmemiz Gerektiğini Düşünüyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement