Karabalık, Hasta Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Karabalık, Hasta Ziyaretinde Bulundu

Karabalık, Hasta Ziyaretinde Bulundu

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavileri süren Kartepeli hemşehrilerini ziyaret ederek acil şifa dileklerinde bulundu.

06.11.2013 10:40

Yoğun çalışma temposunda hasta ziyaretlerini de ihmal etmeyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, halkın iyi günde de kötü gününde yanında olmaya özen göstermekte. Bu kapsamda çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle tedavilerini KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam ettiren ilçe halkını ziyaret eden Başkan Karabalık'a meclis üyeleri Musa Demirtaş ile Erol Yılmaz da eşlik etti.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, gerçekleştirdiği hasta ziyaretlerinde, hastaların durumları hakkında yakınları ile görüşerek durumları hakkında bilgi aldı. Hastalara acil şifa dileklerini ileten Başkan Karabalık, beyin kanaması geçiren Suadiye Orta Mahallesi'nden Osman Yılmaz'ın eşi Asiye Yılmaz'ı, börek nakli için bekleyen Merkez Mahallesi'nden Büşra Nur Uzunlar, Tepecik Mahallesi'nden Muzaffer Şimşek'i, Orta Mahalle'den Serkan Gündüz'ü, kalp krizi geçiren Bağdat Mahallesi'nden Fevzi Karagöz'ü, Yeşiltepe Mahallesi'nden Saniye Pınar'ı, İbrikdere Mahallesi'nden Emre Halil'i, Hasanpaşa Mahallesi'nden Cemal Demircan ile Necdet Yılmaz'ı ziyaret etti. Hasta yataklarında başkanı görmekten mutluk duyduklarını belirten vatandaşlar, "Başkanım sizin ziyaretiniz bizim için moral oldu. Teşekkür ederiz" dediler.

Sağlık hizmetlerinden duyulan memnuniyetin sevindirici olduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Vatandaşlarımızın sağlık alanında her türlü hizmeti alabildiği bir dönemde hastalarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını bekliyoruz. Hastalarımızı en kısa sürede evlerinde ziyaret etmeyi dilerim. Tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifa dilerim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, Hasta Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement