Kartepe Belediye Başkanı Karabalık'tan KARMEK'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediye Başkanı Karabalık'tan KARMEK'e Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Karabalık\'tan KARMEK\'e Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen KARMEK kurslarını ziyaret etti.

30.11.2013 08:46  Güncelleme: 09:20

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen KARMEK kurslarını ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet ediyor. Uzunçiftlik Atakent Mahallesi'nde yeni yapılan kültür merkezinde açılan kurslara katılan kursiyerlere hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Karabalık, "Kültür merkezimiz, spor tesislerimiz, asfalt ve parke ile döşenen yollarımız, kursumuz hayırlı olsun" dedi.

Kartepe Belediyesi bünyesindeki KARMEK kurslarını önemseyen ve her fırsatta kursiyerleri ziyaret eden Başkan Şükrü Karabalık Atakent Kültür Merkezi ve İstasyon Kurs Merkezlerinde kursiyerlerle bir araya geldi. İstasyon Mahallesi'nde usta öğretici Tuğba Deniz nezaretinde mefruşat, iğne oyası ve giyim kurslarında öğrenim gören 25 kursiyerin konuğu olan başkan bayanların bu kurslara katılarak önemli birer iş yaptıklarına dikkat çekti. Halkın istek ve beklentilerini öğrenen başkana kursiyerler belediye hizmetleri ve başkandan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Başkan Karabalık, beraberinde Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticileri, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile mahalle muhtarı Neslihan Serim eşliğinde Uzunçiftlik Atakent Mahallesi'ndeki yeni kültür merkezinde açılan Karmek kursları da ziyaret etti. İki farklı sınıfta Atakent, Çamlık, Konak, Emek ve Bahçelievler Mahalleleri'ndeki bayanlara hitap eden kurs merkezinde usta öğretici Hatice Demir nezaretinde iğne oyası, el nakışı branşında 45, usta öğretici Hatice Tetik nezaretinde de mefruşat, giyim branşlarında 60 kursiyer eğitim görmekte.

Atakent Kültür Merkezi'nin önemli bir eksikliği giderdiğini belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, kursiyerlere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, "Kültür merkezimiz, spor tesislerimiz, asfalt ve parke ile döşenen yollarımız, kursumuz hayırlı olsun. Bu kursların çok faydası var. Kurslara devam ederek kendilerini geliştiren hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Kurslara gelerek kendi özgüvenini artıran sizler sevgi bağlarını da artırmaktasınız. En çok sevilen insan en çok seven insandır. Sevgi bağlarını kuvvetlendiren sizler de bulunduğunuz ortamlarda daha çok saygı ve sevgi göreceksiniz" dedi.

Ziyaretlerinde başkana sağladığı hizmetleri için teşekkür eden kursiyerlerin başkanı tekrar görevde görmek istediklerini ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediye Başkanı Karabalık'tan KARMEK'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement