Kartepe Belediye Başkanı Karabalık'tan Hafta Sonu Mesaisi - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediye Başkanı Karabalık'tan Hafta Sonu Mesaisi

Kartepe Belediye Başkanı Karabalık\'tan Hafta Sonu Mesaisi

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye çalışmalarında gelinen noktayı yerinde görmek için hafta sonu da sahaya inerek mesai yaptı.

07.01.2014 11:04  Güncelleme: 11:07

Hafta içi yoğun bir çalışma temposu yaşayan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonlarında da kendini işe vererek ilçe genelinde belediye ekiplerince gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemeye ayırmakta. Cumartesi günü de araziye inen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Köseköy ve Uzuntarla bölgelerinde bir dizi incelemelerde bulundu. Belediye ekiplerince Hacı Mustafa Mahallesi'nde kilitli parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen başkan vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Karabalık daha sonra Uzuntarla bölgesinde Uzuntarla Yolu üzerinde yürütülen asfaltlama çalışması yapan ekiple bir araya geldi.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen üst yapı düzenlemeleri ile güzergahların daha kullanışlı hale getirildiğine dikkat çeken Başkan Karabalık, "Kartepe İlçesi artan nüfusu nedeniyle her zaman üst yapı konusunda yeni çalışmalar yapılması gereken bir bölge durumunda. Planlarımızda bunu göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı eksiltmeden her bölgede devam ettiriyoruz. Halkımızın beklentilerine karşılık verecek çalışmalarımız sokak sokak cadde cadde ilçemizde sürmekte ve sürecektir" dedi.

Başkana incelemelerde bulunduğu bölgelerde vatandaşlar da çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, "Şık ve güvenli yollarda ulaşım imkanı sağladığınız için teşekkür ederiz" dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediye Başkanı Karabalık'tan Hafta Sonu Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement