Karabalık'tan Uzuntarla Turu - Son Dakika
Güncel

Karabalık'tan Uzuntarla Turu

Karabalık\'tan Uzuntarla Turu

Şükrü Karabalık, Uzuntarla bölgesinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu.

28.12.2013 13:50

Kartepe halkına en iyiyi sunma hedefiyle süren çalışmaların hummalı şekilde gerçekleştiğine dikkat çeken Başkan Şükrü Karabalık, Uzuntarla bölgesinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu.
Kazakburun Mahallesi'nde üst yapı iyileştirmesi yapılacak güzergahları Mahalle Muhtarı Bülent Kıdık ve meclis üyesi Erol Yılmaz ile birlikte gezen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Merkez Mahallesi'ndeki kilitli parke taşı döşeme çalışmalarında gelinen noktayı yerinde gördü. Yeşiltepe Mahallesi'nde ki Aile Sağlığı Merkezi çevresinde çevre düzenlemesi yapılması talebini yerinde gören başkan, esnaf ve kooperatif ziyaretlerinde de bulundu. Kartepe Belediyesi tarafından bölge halkının talebi doğrultusunda yapılan binada faaliyet gösteren eczaneyi ziyaret eden Başkan daha sonra Uzuntarla Otobüsçüler Kooperatifine konuk oldu. SS 84 nolu Uzuntarla Otobüs ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Özgür Karagülle ile çay içip sohbet etti.

Hoca Ahmet Yesevi Bilgi Evi'ni de ziyaret edip Başkan Karabalık, çocuklara nasihatlarda bulundu. Çocuklardan, kendilerine sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirerek eğitimlerine önem vermelerini isteyen Başkan Karabalık, "Biz sizi seviyor ve önemsiyoruz. Sizlerde derslerinize en iyi şekilde çalışarak bilgi yuvalarında kendinizi geliştirmenizi bekliyoruz" dedi. Çocuklarla birlikte fotoğraf çektiren Başkan Karabalık, "Sizler benim moral ve enerji kaynağımsınız" diyerek bilgi evinden ayrıldı.

Başkan Karabalık, son olarak İbrikdere Mahallesi Selimiye Camii çevre düzenleme çalışmalarında gelinen noktayı yerinde görerek cami dernek yöneticileri ile sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık'tan Uzuntarla Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement