Karabük'te Bayram Yolculuğu Korkusu: 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Bayram Yolculuğu Korkusu: 5 Kişi Yaralandı

Karabük-Kastamonu kara yolu Davutobası Köyü mevkiinde gerçekleşen trafik kazasında, Kurban Bayramı için kiralanan araçla seyahat eden Altun ailesinin içinde bulunduğu otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak 4 metre yükseklikten şarampole uçtu. Kazada sürücü ve yanındaki 4 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma, AFAD, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Medikar Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

25.06.2023 23:15

Bayram yolunda 4 metre yükseklikten şarampole uçtu: 5 yaralı

KARABÜK - Karabük'te sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin yaklaşık 4 metre yükseklikten şarampole uçması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaza Karabük- Kastamonu kara yolu Davutobası Köyü mevkiinde meydana geldi. Mustafa Altunidaresindeki 34 GDD 629 plakalı otomobil, Kastamonu istikametine seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 4 metre yükseklikten şarampole uçtu. Kazada sürücü ile birlikte bulunan Gülsen, Elif, Muhammed ve Yadigar Altun yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Araçtan çıkarılan yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Medikar Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

'Kurban Bayramı için araç kiraladılar'

Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken Altun ailesinin Kurban Bayramı dolayısıyla kiraladıkları araçla memleketleri Kastamonu'ya gittikleri öğrenildi.

Karabük\'te Bayram Yolculuğu Korkusu: 5 Kişi Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Bayram Yolculuğu Korkusu: 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement