Karabük'te Yangınların Faili Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Yangınların Faili Şüpheli Gözaltına Alındı

Karabük\'te Yangınların Faili Şüpheli Gözaltına Alındı

Karabük'ün Ovacık ilçesinde meydana gelen metruk bina, ahır ve samanlık yangınlarının faili olduğu iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin ilçede bekçi olarak görev yaptığı öğrenildi. Yangınlar nedeniyle birçok yapı kullanılamaz hale gelirken, emniyet ve jandarma ekipleri olayı araştırmak için çalışmalara başladı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

08.10.2023 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçede çıkan 10 yangının faili olarak gözaltına alındı, söndürme çalışmalarında böyle görüntülenmişti

Hem yangın çıkardı hem de söndürme çalışmalarına katıldı

KARABÜK - Karabük'ün Ovacık ilçesindeki metruk bina, ahır ve samanlık yangınlarının faili olduğu iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Yangınları çıkaran şahsın ilçede bekçi olarak görev yaptığı öğrenildi.

Ovacık ilçesinde 5- 6 Ekim tarihlerinde alevlere teslim olan 6 samanlık, ahır, odunluk ve metruk bina çıkan yangında tamamen yanarak kullanılmaz hale gelirken 1 ticari taksi de zarar görmüştü.

İki gün peş peşe çıkan yangınlar vatandaşları tedirgin ederken ilçeye emniyet ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlçeye giriş çıkışları tutan ekiplerin titiz çalışmalarıyla yangını Orhan Şahin isimli şüphelinin çıkardığı tespit edildi. Savcılık talimatıyla gözaltına alınan şüphelinin ilçede bekçilik yaptığı öğrenilirken, şahsın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan şüphelinin 6 Ekim tarihinde çıkan yangınların birinde söndürme çalışmalarına katıldığı kameralara yansıdı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Yangınların Faili Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement