Karacaköy ve Ormanlı Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Karacaköy ve Ormanlı Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Yapıldı

Karacaköy ve Ormanlı Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Yapıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yardım etmeye devam ediyor.

14.07.2016 11:32  Güncelleme: 11:33

Çatalca Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısında "Amatör spor kulüplerine yapılacak olan nakdi yardım tutarının belirlenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun" kabul edilmesinin ardından gelen taleplere göre spor kulüplerine nakdi yardım yapılıyor.

Haziran ayının başında Çatalca'da lisanslı amatör spor kulüplerin talepleri doğrultusunda Gümüşpınar, Kabakça, Karacaköy, Muratbey, Örencik, Subaşı ve Yalıköy spor kulüplerine malzeme yardımı yapılmıştı. Ardından ise meclis kararı doğrultusunda bütçe planlamaları yapılarak; Dağyenice, Gökçeali, Gümüşpınar, Gökçeali ve Yalıköy spor kulüplerine de nakdi yardım yapıldı.

Çatalcaspor'a da Yardım Yapılıyor

Sırayla yardımlar devam ederken, 14 Temmuz 2016 Perşembe günü Karacaköy ve Ormanlı spor kulüplerine nakdi yardım yapıldı. Burada Çatalca Spor Kulübü ve Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Hasan Gökçe de hazır bulundu. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, nakdi yardım çeklerini kulüp başkanlarına teslim ederken, yeni sezonda spor kulüplerine başarılar diledi. Amatör spor kulüplerine kanunen nakdi yardım yapılabildiğini de sözlerine ekleyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, profesyonel olarak Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Çatalcaspor'a da ayni olarak yardım yapılacağını belirterek, Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe'den gelen yardım listesinin hazırlanması için talimat verdi.

Kulüp Başkanlarından Belediye Başkanı Cem Kara'ya Teşekkür

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya teşekkür eden kulüp başkanları, bölgedeki spor kulüplerine göre Çatalca'nın amatör spor kulüplerinin şanslı olduğunu dile getirdiler. Çatalca Belediye Başkanı'nın spor kulüplerine yardımlarının sadece nakdi olmadığını, malzeme yardımı, yol yardımı gibi yardımların da azımsanmayacak düzeyde olduğunu belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacaköy ve Ormanlı Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement