Karadenizliler Duisburg'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Karadenizliler Duisburg'da Buluştu

Karadenizliler Duisburg\'da Buluştu

Almanya'nın Duisburg şehrinde faaliyet gösteren Duisburg Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen hamsi günün de davetliler hamsileri, kemençe eşliğinde yedi.

01.12.2014 10:41

Almanya'nın Duisburg şehrinde faaliyet gösteren Duisburg Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen hamsi günün de davetliler hamsileri, kemençe eşliğinde yedi.

25 Aralık 2014 tarihinde 19.Geleneksel Trabzonlular Gecesi'ni gerçekleştirmeye hazırlanan Duisburg Trabzonlular Derneği, geceye sponsor olan şirket temsilcileri ve çok sayıda üyesi için dün bir hamsi ziyafeti verdi.Duvarları Trabzonspor'un forma rengi olan bordo mavi renklerle donatılan dernek binasında davetliler tavada kızartılan hamsileri büyük bir iştahla tüketirken, kemençe ustası Muhammet Yakupoğlu da kemençe çaldı. Kemençe nağmeleri eşliğinde hamsi yiyen davetliler, Türk çayı içerek sohbet etme imkanı buldu.

HEMŞEHRİLERİMİZLE KENETLENECEĞİZ

Misafirlerini dernekte ağırlayan Duisburg Trabzonlular Derneği Başkanı Erdal Osmançelebioğlu, her yıl olduğu gibi yine Avrupa'nın farklı kentlerinden gelecek hemşehrilerimizle buluşup hasret gidermeyi amaçlıyoruz.Bu tür organizeler kolay olmuyor, bize destek veren sponsorlarımıza hamsi ikramında bulunduk ve gece hakkında sohbet ettik.Derneğimize daima destek veren üyelerimize ve sponsor şirket yöneticilerine teşekkür ediyoruz dedi.

25 Aralık 2014 tarihinde Wesel şehrinde gerçekleşecek olan gecenin eğlence bölümünde, karadenizli sanatçı İbrahim Can, Mahmut Turan, Zeynep Birinci Zekeriya Şeker gibi isimler sahne alacak ve kemençe ustası Muhammet Yakupoğlu ve Hakan Yıldırım'ın kemençesi gece boyu susmayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karadenizliler Duisburg'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement