Karaköy'de başörtülü öğrenciye saldıran kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Karaköy'de başörtülü öğrenciye saldıran kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Provokatör, İstanbul Emniyetimiz tarafından gözaltına alındı" dediği başörtülü öğrenciye saldıran kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Kadın, aynı gün içerisinde Sirkeci Marmaray İstasyonunda vatandaşlarla tartışıp küfürler savurmuş.

16.11.2019 10:26  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan bilgiye göre, kaldırımda yürüyen bir kadın, karşı yönden arkadaşıyla birlikte sohbet ederek gelen 19 yaşındaki Gamze İnce'ye Selanik Pasajı önünde aniden saldırdı. Başına yumruk atar gibi vurduğu İnce'nin başörtüsünü çekiştiren kadın bir kez daha yumruk savurdu, arkasını dönüp giderken kızlara bağırdı.

Neye uğradığını şaşırıp ağlamaya başlayan İnce'yi olaya tanık olan esnaf su vererek sakinleştirmeye çalıştı. İnce, daha sonra Karaköy Polis Merkezi Amirliğine giderek kendisine saldıran kadından şikayetçi oldu.

SOYLU: GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, başörtülü öğrenciye saldıran kadını 'provokatör' olarak tanımlarken saldırganın gözaltına alındığını duyurmuştu. Saldırgan kadınla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

AYNI GÜN İÇERİSİNDE ÇEKİLDİ

Ortaya çıkan yeni görüntülerin aynı gün içerisinde çekildiği öğrenildi. Saldırgan kadın, Sirkeci Marmaray İstasyonunda vatandaşlarla tartışıp, küfürler savurmuş.

Ortaya çıkan görüntülerde saldırgan kadın vatandaşlara küfürler savururken ortamın gerildiğini gören güvenlik görevlisinin vatandaşları sakinleştirme çabaları ekranlara yansıyor.

NE OLMUŞTU?

Karaköy'de bir kadın, yolda yürüyen başka bir kadına saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay büyük tepki çekmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Karaköy'de başörtülü öğrencilere saldıran provokatör, İstanbul Emniyetimiz tarafından gözaltına alındı" dedi.

Karaköy'de bugün meydana geldiği belirtilen olay güvenlik kamerasına yansıdı. Saat 15.00 sıralarında iki kadın yürürken, ters yönden gelen bir kadın, onlardan birine saldırdı. Genç kızlardan birine vuran kadın hızlıca uzaklaştı. Çevredekiler saldırıya tepki gösterirken görüntüler sosyal medyada tartışma yarattı.

Karaköy\'de başörtülü öğrenciye saldıran kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Son Dakika Güncel Karaköy'de başörtülü öğrenciye saldıran kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • faruk: herkese saldırmış kadın belliki psikolojik sorunları var hemen türbanlıya saldırı diye haber yapıyorsunuz 12 33 Yanıtla
    hasS: hadi lan ordan sende 20 5 samsunlu: ankaralı sende zeki olsan deli olduğunu anlardın man kafalı kardeşim 0 1 şimşir tarak: angaralı marmarayda başı açıklarada saldırmış at gözlüğünü çıkartta bak 1 0
  • HASAN: bu kendini aydın modern ve ilerici sanan başkalarının haklarına bırakın saygıyı tahammül bile etmeyen insan görünümlü yaratığa en ağır ceza verilmelidir 30 6 Yanıtla
    Hak: Kadın hasta hasta! işinize geldiği tarafa çekmeyin. 0 0 hamili: harbiden eziksiniz, yok öyle bir şey. haber kanallarının anlatımı yüzünden oluyor. bu kadın deli deli. burda da bi kadın var deli, az bi bak meraktan kadına hemen küfüre başlıyor. hasta biri, deli sadece. başörtusune de saldırmıyor yumruk atıyor kadın bildiğin. parti sloganı da yok. kılık kıyafetle modernlik mi olur hem. içiniz de nasıl bir kin varsa. deli bir kadını bahane edip aklınız sıra eğitimli aydın kesimleri kücük düşüreceksiniz. sizler harbiden eziksiniz. şu hakaretleere bak. adam olun 0 0
  • kıyak zeki: böyle manyak dolu piyasada 13 1 Yanıtla
  • BUZZZ: ya napıyor sorunu olan doktora gider sağa sola saldırmaz .. 14 0 Yanıtla
  • TC: Kadın sağlıklı olmayabilir ya da başka bir şey, Allah'ım onun da yardımcısı olsun 1 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement