Karaman 1 Yıl Önce Kendisini Yaralayan Husumetlisini Vurdu - Son Dakika
Güncel

Karaman 1 Yıl Önce Kendisini Yaralayan Husumetlisini Vurdu

Karaman'da besicilik yapan Mustafa U. (37), 1 yıl önce kendisini bacakları ve karından tüfekle yaralayan husumetlisi Ali İnan'ı (44), tabancayla aynı yerlerinden vurdu.

25.04.2019 13:04

Karaman'da besicilik yapan Mustafa U. (37), 1 yıl önce kendisini bacakları ve karından tüfekle yaralayan husumetlisi Ali İnan'ı (44), tabancayla aynı yerlerinden vurdu. Kanlar içinde kalan İnan, hastaneye kaldırılırken, saldırgan Mustafa U. da gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Kirişçi Mahallesi 2'nci Sokakta meydana geldi. Mustafa U., 1 yıl önce iddiaya göre aralarında husumet bulunan Ali İnan'ın, tüfekle ateş açması sonucu bacakları ve karından yaralandı. Olayın ardından tutuklanan İnan, yaklaşık 3 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye oldu. Halen karaciğerinde tüfekten çıkan saçmaların bulunduğu belirtilen Mustafa U., bugün sokakta Ali İnan ile karşılaştı. Ardından da tabancayla İnan'ın üzerine 4 el ateş etti.

KENDİSİNİN YARALANDIĞI GİBİ AYNI YERLERDEN VURDU

Vücuduna isabet eden 3 kurşunla yaralanan İnan, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri, bacakları ve karnından yaralanan İnan'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Bu sırada çevrede toplanan kalabalığın da meraklı gözlerle, sağlık görevlilerinin müdahalesini izlemesi dikkat çekti. Yaralı İnan, ambulansla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Saldırgan Mustafa U. da polis tarafından, suç aleti tabancayla birlikte olay yerinde gözaltına alındı. Ardından aynı hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Mustafa U., gazetecilerin 'Niçin silahla saldırdığınız' sorusuna Bana küfür etti vurdum. Daha önce beni vurmuştu. Ceza almadı dedi.

Soruşturma sürüyor.

Karaman 1 Yıl Önce Kendisini Yaralayan Husumetlisini Vurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman 1 Yıl Önce Kendisini Yaralayan Husumetlisini Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement