Karaman Ermenek'teki Patpat Kazasında Anne Öldü 2 Çocuğu Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Karaman Ermenek'teki Patpat Kazasında Anne Öldü 2 Çocuğu Yaralandı

Ermenek'teki patpat kazasında anne öldü 2 çocuğu yaralandıKARAMAN'ın Ermenek ilçesinde patpat denilen ve taşımada kullanılan tarım aracının devrilmesi sonucu anne ölürken 2 çocuğu yaralandı.

21.10.2017 18:51

Ermenek'teki patpat kazasında anne öldü 2 çocuğu yaralandı

KARAMAN'ın Ermenek ilçesinde patpat denilen ve taşımada kullanılan tarım aracının devrilmesi sonucu anne ölürken 2 çocuğu yaralandı. Araç sürücüsü baba ise kazayı yara almadan atlattı.

Kaza saat 15.35 sıralarında Ermenek İlçesi Tepebaşı Köyü yakınlarındaki Müslüm Gündüz virajında meydana geldi. 55 yaşındaki Mustafa Karaköse idaresindeki patpat olarak tabir edilen tarım aracı ile seyir halindeki iken iddiaya göre direksiyon milinin kırılması sonucu yoldan çıktı. Yol kenarındaki toprak yığınına çarparak durabilen araçtaki sürücünün eşi 43 yaşındaki Serfinaz Karaköse çarpışmanın etkisi ile araçtan fırlayarak olay yerinde hayatını kaybederken, çocukları 16 yaşındaki Kadir ve 3 yaşındaki Ufuk Karaköse yaralandı. Arac sürücüsü Mustafa Karaköse'nin yara almadan atlattığı kaza sonrası yaralılar ambulanslarla Ermenek Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Karaman Ermenek\'teki Patpat Kazasında Anne Öldü 2 Çocuğu Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman Ermenek'teki Patpat Kazasında Anne Öldü 2 Çocuğu Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement