Karasu'da Doğalgaz Çalışması - Son Dakika
Güncel

Karasu'da Doğalgaz Çalışması

Karasu\'da Doğalgaz Çalışması

Karasu'da doğalgaz için ilk kazma vuruldu.

19.06.2013 11:04

Karasu'da doğalgaz çalışmaları kapsamında kazı çalışmaları Yalı Mahallesi 176 nolu sokakta başladı.

Konuyla ilgili bilgi veren Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, doğalgaz çalışmalarını yakında takip ettiklerini belirterek, belediye olarak doğalgaz ekipleriyle koordineli bir şekilde çalışarak vatandaşların mağdur olmasını sağlayacaklarını belirtti.

Doğalgaz kazı çalışmalarının yapıldığı noktalarda alt yapıda görevli bir personeli hazır bulundurduklarını ifade eden Başkan Mehmet İspiroğlu, "Kazı çalışmaları esnasında kanalizasyon ve su şebekesinde oluşabilecek sıkıntıların önüne geçiyoruz. Bu çalışma sürecinde vatandaşlarımız belki sıkıntı çekecek. Fakat, her güzelliğin de bir zahmeti olacak.

İspiroğlu, Doğalgaz çağdaş medeniyetin gereklerinden bir tanesi. Hedefimizde insanlarımızı bu konfordan faydalandırmak, çevre dostu, temiz enerji kaynağından Karasu'da yaşayan halkımızı faydalandırmak istiyoruz. Ancak doğalgaz çalışması bitiminde, her mahalleye doğalgaz verilmesi ile bu sıkıntılar son bulacaktır. Tabi doğalgaz geldiğinde de kış aylarında yaşadığımız hava kirliliği tamamen çözülmüş olacak. Daha temiz bir hava ortamında yaşayacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karasu'da Doğalgaz Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement