Karateciler Başarıya Doymuyor - Son Dakika
Güncel

Karateciler Başarıya Doymuyor

Karateciler Başarıya Doymuyor

Mavi beyazlı karateciler, İsviçre'de yapılan turnuva'da da 13 derece kazanarak başarılı çizgisini sürdürdü.

10.10.2012 14:08

İsviçre'nin Basel kentinde yapılan Uluslararası Basel Open Karate Turnuvası'nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu başarılı karateciler madalyaları topladı. 8 Ülkeden 270 sporcunun katıldığı Bazel Open Karate şampiyonasına 13 sporcuyla katılan mavi beyazlı karateciler 13 sıklette derece elde ederken takım halinde de iki şampiyonluk kazandı.

BİRÇOK ÜLKEYİ GERİDE BIRAKTI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Karate branş sorumlu yöneticisi Ramazan Kocabıyık nezaretinde antrenörler Timur Doğan ve Mesut Kolaylı ile turnuvaya katılan mavi beyazlı karateciler kazandıkları madalyalarla bir çok ülkeyi yine geride bıraktılar. Minikler kategorisinde 50 kiloda yarışan Ecem Deniz Karakut şampiyon olurken aynı sıkletin erkekler kategorisinde müsabık olan Barış Çakar ise ikinci oldu.

13 SIKLETTE DERECE GELDİ

Turnuvanın Ümitler kategorisinde ise Dünya şampiyonu sporcumuz Umay Tokcan 53 kiloda rakiplerini bir bir yenerek yine şampiyon oldu. 47 kiloda Beyza Güney ve 54 + kiloda Sinem Gülşahin şampiyon olan diğer sporcular oldu. Ümitler 70+kiloda yarışan Emre Berkut ise turnuvada ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

8 ÜLKEYİ GERİDE BIRAKTILAR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un alt yapısından yetişen sporcularla katıldığı tüm şampiyona ve turnuvalarda madalyaları toplayan mavi beyazlılar kazandıkları madalyalarla İsviçre'de de bu geleneğini sürdürdü. Turnuvanın Gençler kategorisinde 59 + kiloda yarışan Nur Banu Çelik ikinci olurken, Büyükler kategorisinde 60 kiloda mücadele eden Toygun Akyılıdz ve 67 kilo Altan Şahin ikinci oldu.

TAKIM HALİNDE İKİ ŞAMPİYONLUK

Büyükler kategorisinde 84+ ve Açık sıklette müsabakalara katılan Yunus Erşeker iki kategoride birinci oldu. Büyük bayanlar kategorisinde ise son Avrupa şampiyonu Bahar Erşeker 55 kiloda birinci olurken,50 kiloda yarışan Asunur Yıldırımer'de şampiyon olan bir başka isim oldu. Umay Tokcan, Beyza Güney ve Sinem Günşahin'den oluşan Ümit Bayan takımı ile, Yunur Erşeker, Toygun Akyıldız ve Altan Şahin'den oluşan büyük bay kumite takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karateciler Başarıya Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement