Kardemir Karabükspor'u Sevindiren Karar - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'u Sevindiren Karar

Kardemir Karabükspor\'u Sevindiren Karar

Kardemir karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, 2 yıllık transfer yasağının Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu'nca kaldırılmasının bekledikleri bir karar olduğunu söyledi.

25.04.2014 11:11

Kardemir karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, 2 yıllık transfer yasağının Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu'nca kaldırılmasının bekledikleri bir karar olduğunu söyledi.

Başkan Yolbulan, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun Selim Teber'in Samsunspor'la sözleşmesini feshetmeden transfer edildiği gerekçesiyle verdiği 2 yıl transfer yasağı cezasını Tahkim Kurulu'nun kaldırmasını değerlendirirken şöyle dedi:

"Federasyon nezdinde gerekli girişimlerde bulunup savunmamızı hazırlamıştık. Samsunspor Kulübü'nün de davadan feragat etmiş olması, elimizi daha da güçlendirdi. Samsunspor Kulübü'ne iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Aleyhte bir karar Karabükspor için çok ciddi bir yıkım olabilirdi. Böyle bir tehlikenin ortadan kalkmış olması ayrıca sevindirici oldu. İnşallah bundan sonra hiçbir kulübün başına benzer cezalar gelmez."

Başkan Yolbulan, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçını da kazanıp Avrupa hedefini yeniden güçlendirmek istediklerini söyledi. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'u Sevindiren Karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement