KARGEM'den Başkan İspiroğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

KARGEM'den Başkan İspiroğlu'na Ziyaret

KARGEM\'den Başkan İspiroğlu\'na Ziyaret

KARGEM Hocaları; Mehmet İspiroğlu'nu makamında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalardan örnekler sundu.

25.01.2012 15:49

Kısa adı KARGEM olan Karasu Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi Hocaları; Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nu makamında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalardan örnekler sundu.

TAKI TASARIM, EL NAKIŞI VE MİS SABUN

Karasu Belediyesi tarafından sosyal sorumluk projeleri kapsamında kurulan Gençlik Eğitim Merkezi'nin (KARGEM) Öğretmenleri Funda Erdem, Gülşan Gencer ve Nejla Er; Müdireleri Fatma Tatlı ile birlikte Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinde; Başkan İspiroğlu'na kursiyerlerin yaptıkları "takı tasarım, el nakışı ve mis sabun"dan örnekler sunan hocalar; kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı da teşekkür etti.

45 KURSİYER VE EV BÜTÇESİ

2011 yılının Mart ayında açılan KARGEM'de 3 öğretmen ve 45 kursiyerin bulunduğunu ifade eden Karasu Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi Müdürü Fatma Tatlı; malzemeleri belediye tarafından karşılanan kurslarında "takı tasarım, el nakışı ve mis sabun" yapımı olduğunu söyledi. Kursiyerlerin yaptıkları çalışmaları; yazın plajda sergileyerek, satışa sunduklarını belirten KARGEM Müdürü Fatma Tatlı; elde edilen gelirin ise kursiyerlere kaldığını söyledi. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'da Gençlik Eğitim Merkezi'ne desteklerini sürdüreceklerini belirterek, öğretmen ve kursiyerlere kutladığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KARGEM'den Başkan İspiroğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement