Kars Belediye Başkanı MHP'li Karaçanta: Görevimizin Başındayız - Son Dakika
Güncel

Kars Belediye Başkanı MHP'li Karaçanta: Görevimizin Başındayız

Kars Belediye Başkanı MHP\'li Karaçanta: Görevimizin Başındayız

KARS Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, belediyeye kayyum atandığı yönündeki iddialar üzerine, "Bazı çevreler menfaatlerine uygun kararlar vermediğimiz için bu seylentileri çıkarıyorlar.

03.07.2017 16:50

KARS Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, belediyeye kayyum atandığı yönündeki iddialar üzerine, "Bazı çevreler menfaatlerine uygun kararlar vermediğimiz  için bu seylentileri çıkarıyorlar. Ayrıca bazı siyasi çevreler belediyemizi ve partimizi yıpratmak istemekteler. Bunlara asla fırsat vermeyeceğiz. Görevimizin başındayız ve aynı şevkle devam ediyoruz" dedi.

MHP İl Başkanı Yaver Özcan ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Güngör ile birlikte bir basın toplantısı düzenlenen Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, birkaç günden beri 'kayyum atandığı' yolundaki iddiların dolaştığını belirtti. Bu tür haberlerin doğru olmadığını duyurmak istediklerini anlatan Karaçanta, şunları söyledi:

"Birkaç günden beri ilimizde bir fısıldıdır ki dolaşıyor. Bu, benim de kulağıma geldi. Bunu yapanları tahmin ediyorum, siyaseten bir beklentisi vardır, veya belediyede menfaat ilişkisi olup da dışlanan insanlar olduğunu düşünüyorum. Bazı çevreler menfaatlerine uygun kararlar vermediğimizden bu söylentileri çıkarıyor. Ayrıca bazı siyasi çevreler belediyemizi ve partimizi yıpratmak istemekteler. Bunlara asla fırsat vermeyeceğiz. Görevimizin başındayız ve aynı şevkle devam ediyoruz."

- Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars Belediye Başkanı MHP'li Karaçanta: Görevimizin Başındayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement