Kars'ta Kalaşnikof Tüfek ve Tabanca Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Kalaşnikof Tüfek ve Tabanca Ele Geçirildi

Kars\'ta Kalaşnikof Tüfek ve Tabanca Ele Geçirildi

Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Akyaka'da durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu. Yapılan aramada 1 AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 tabanca ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Ele geçirilen silahlar kriminal inceleme için Jandarma Kriminal Merkezine gönderildi.

28.07.2023 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta Kalaşnikof tüfek ve tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

Kars İl Jandarma Komutanlığı Akyaka İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Akyaka'da durumundan şüphelenilen 1 araç durduruldu. Jandarma ekipleri araç ve şüpheli 2 kişi üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada; 1 AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 tabanca, 2 Kalaşnikof şarjörü, 2 tabanca şarjörü, 2 çakı, 1 mühimmat çantası ve bu silahlara ait 503 mühimmat ele geçirildi.

Ele geçirilen silah ve mühimmatı muhafaza altına alan jandarma olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına alarak Jandarma Komutanlığı'na getirdi. Burada işlemleri tamamlaman şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan ele geçirilen silahlar, kriminal inceleme yapılmak üzere Jandarma Kriminal Merkezine gönderildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars'ta Kalaşnikof Tüfek ve Tabanca Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement