Kartepe'de Çocuk Oyun Grupları Revize Ediliyor - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Çocuk Oyun Grupları Revize Ediliyor

Kartepe\'de Çocuk Oyun Grupları Revize Ediliyor

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çocukların daha kaliteli mekanlarda vakit geçirebilmesi için oyun gruplarını revize etmekte.

11.12.2013 15:14

Park ve yeşil alanların bakımı çerçevesinde gerçekleşen oyun grubu revizelerinin bir ayağı da Hasanpaşa Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Geleceğin teminatı olan çocuklara yönelik yatırımlara özen gösteren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, sosyal, kültür ve eğitim alanında farklı hizmetlerde bulunmakta. Bilgi evleri, park ve yaşam alanlarının kazandırıldığı Kartepe'de mevcut parklarda da revize çalışmaları yapılmakta.

Öncelikli olarak çocuk oyun gruplarını hedef alan çalışmada Kartepeli miniklere daha kaliteli mekanlarda fiziksel aktivite yapma imkanı sağlatan Kartepe Belediyesi oyun gruplarını da yenilemekte. Ekipler ilçe genelinde periyodik bakım çalışmalarının bir ayağını da Hasanpaşa Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Hasanpaşa Mahallesi'nde bulunan Kalıcı Konutlar Merkez Parkı'ndaki çocuk oyun grubunu yeniledi. Ekipler 120 metrekarelik alandaki eskiyen oyun grubunu sökerek yerine 2 kuleli oyun grubunun montajını yaparak kullanıma sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Çocuk Oyun Grupları Revize Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement