Kartepe Din Görevlilerinden Burs - Son Dakika
Güncel

Kartepe Din Görevlilerinden Burs

Kartepe Din Görevlilerinden Burs

80 üyenin destekleri ile burs hesabında toplanan paralar üniversitelerde okuyan din görevlisi çocuklarına burs olarak dağıtıldı.

24.10.2011 14:48

Kartepe Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri geçen yıl ilk kez düzenledikleri üniversite öğrencilerine burs vermeye bu yılda 22 öğrenci ile devam ettirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende din görevlilerinin katkıları ile oluşturulan burs hesabında biriken paralar din görevlileri çocuklarına burs olarak dağıtıldı.

Muammer Çiçek'in başkanlığını yaptığı Kartepe Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek yöneticileri Kazım Karabulut, Hüseyin Yörük, Kenan Çatmakaş, Halil İbrahim Uludağ, Neşat Taşkan, Fazlı Karar, din dörevlileri çocuklarının eğitimine katkı sağlamak adına bir burs hesabı oluşturdular. Dernek yönetimindeki 80 üyenin destekleri ile burs hesabında toplanan paralar üniversitelerde okuyan din görevlisi çocuklarına burs olarak dağıtıldı.

Kartepe İlçesi'nde üniversitede okuyan din görevlisi çocuklarına destek olmak amacıyla yıl içinde toplanan burs hesabındaki paralar Ekim ve ocak aylarında 22 üniversiteli gence dağıtılacak. Burs hesabından faydalanacak öğrencilerle hem tanışma hem de onlara burslarını vermek için Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılım yüksek oldu.

Dernek Başkanı Çiçek, din görevlisi çocuklarına destek amacıyla açılan burs hesabına katkı veren tüm Kartepeli din görevlilerine teşekkür etti. Burslarının ilk taksitini alan üniversiteli öğrenciler de kendilerine verilen bu anlamlı destek için din görevlilerine teşekkür ederken, öğrenimlerini başarılı bir şekilde tamamlamak için çok çalışacakları sözünü verdiler. Dernek yönetimi verdiği katkı ve desteklerden dolayı Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Din Görevlilerinden Burs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement