Kasabaya Üniversite Eli Değdi - Son Dakika
Güncel

Kasabaya Üniversite Eli Değdi

Kasabaya Üniversite Eli Değdi

Konya'nın Meram İlçesi'ne bağlı Sağlık Kasabası ve Sağlık İlkokulu'na yönelik düzenlenen 'Sosyal Sorumluluk Projesi'ne Selçuk Üniversitesi'nin gönüllü anneleri de dahil oldu.

17.01.2013 15:49  Güncelleme: 13:09

Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel'in eşi Hatice Gökbel başta olmak üzere rektör yardımcıları ve senato üyelerinin eşlerinin de aralarında bulunduğu heyet, Sağlık İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

KARANFİLLERLE KARŞILADILAR

Selçuk Üniversitesinin gönüllü annelerini karanfillerle karşılayan Sağlık Kasabası İlköğretim Okulu öğrencilerinin mutlulukları gözlerinden okundu.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'in eşi Hatice Gökbel, Genel Sekreter Fazilet Uyar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Akgemci'nin eşi Doç. Dr. Emine Güler Akgemci, Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan'ın eşi Perihan Özcan ve Üniversite'nin Senato Üyeleri'nin eşlerinin de aralarında bulunduğu 40 kişilik heyet, proje çerçevesinde Sağlık Kasabası'nı ziyaret etti. Öğrencilerle ve ailileriyle tek tek sohbet eden heyet, kasaba ekonimisi, geçim kaynakları ve öğrencilerin eğitim-öğretim hayatına ilişkin detaylı bilgi aldı.

"HEM ÖĞRENCİLERİMİZ HEM DE KASABA HALKI İÇİN BURADAYIZ"

Öğrencilerin heyecanını paylaşan Hatice Gökbel, "Burada bulunma amacımız kasaba öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamanın yanı sıra ailelere de sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda destek olmaktır. Projemizin başladığı ilk günden itibaren özverisi ve heyecanı ile bizleri de motive eden başta Sağlık İlköğretim Okulu Müdürümüze, tüm öğretmenlerimize, kasaba halkına ve projemize destek veren siz değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Selçuk Üniversitesi olarak burada sizlerle bir araya gelmekten çok mutluyum. Hedefimiz projemiz tamamlandığında ardımızda daha çok üreten, daha çok okuyan, daha bilgili ve bilinçli bir Sağlık Kasabası bırakmaktır." dedi.

"BİZE HAYAT VERDİNİZ"

Selçuk Üniversitesi'nin destekleri için teşekkürlerini dile getiren Sağlık Kasabası İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Bayram ise, "Yaklaşık 5 aydır Üniversitemizin öğretim üyeleri ve öğrencileri haftada 3 gün süreyle Kasabamıza gelerek Matematikten, Türkçe'ye Satrançtan İngilizceye kadar bir çok alanda öğrencilerimize ders veriyorlar. Ayrıca Kasaba halkımızı ve öğrencilerimizi bilgilendirici panel ve konferanslar düzenliyorlar.Tüm bunların yalınısa sosyal ve kültürel anlamda da gerçekleştirilen organizasyonlarla Kasabamıza önemli destek sağlanıyor. Hakikaten bizim hayat bulmaya ihtiyacımız vardı. Bize hayat verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizler sayesinde 2013 yılı bizim için çok canlı ve heyecanlı geçiyor."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kasabaya Üniversite Eli Değdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement