Kaşif Kozinoğlu'nun Eşi ve Oğlu Silivri'deyeniden - Son Dakika
Güncel

Kaşif Kozinoğlu'nun Eşi ve Oğlu Silivri'deyeniden

Kaşif Kozinoğlu\'nun Eşi ve Oğlu Silivri\'deyeniden

Haber ? Kamera.Silivri Cezaevi'nde geçirdiği kalp krizi sonucu ölen Oda TV davası sanığı Kaşif Kozinoğlu'nun eşi Yeşim Kozinoğlu ile oğlu Özel Kozinoğlu, Silivri Cezaevi Yerleşkesi'ndeki mahkeme salonuna geldi.

14.11.2011 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozinoğlu'nun koğuş arkadaşlarıyla görüşmek için geldiler

Haber ? Kamera : Cem TURSUN/ İstanbul DHA

Silivri Cezaevi'nde geçirdiği kalp krizi sonucu ölen Oda TV davası sanığı Kaşif Kozinoğlu'nun eşi Yeşim Kozinoğlu ile oğlu Özel Kozinoğlu, Silivri Cezaevi Yerleşkesi'ndeki mahkeme salonuna geldi. Yeşim ve Özel Kozinoğlu, Kaşif Kozinoğlu'nun koğuş arkadaşları, ikinci Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından emekli Albay Hasan Atilla Uğur ve emekli Yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım ile görüşmek için geldiği öğrenildi.

KOĞUŞ ARKADAŞLARIYLA GÖRÜŞMEK İSTEDİLER

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen ikinci Ergenekon davasının 139'uncu duruşmasına avukatla birlikte gelen Yeşim Kozinoğlu ve Özel Kozinoğlu, duruşmanın öğle arasında eşinin koğuş arkadaşları Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım ile görüşmek istedi. Yeşim Kozinoğlu ve Özel Kozinoğlu, bir süre duruşma salonunun dışında bekledi. Kozinoğlu ailesinin duruşma salonunda görüşme isteklerinin reddedilmesi üzerine Silivri Cezaevi'ndan sorumlu savcıdan izin talep ettiler. İznin alınmasının ardından Kozinoğlu'nun eşi ve oğlu, Silivri Cezaevi'ne gitti. Bu sırada duruşma salonunda bulunan emekli Albay Hasan Atilla Uğur ve emekli Yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım da Kozinoğlu ailesiyle görüşmek için cezaevine gitti.

'RESMİ AÇIKLAMA DEFİNDEN SONRA"

Kaşif Kozinoğlu'nun avukatı Tuğçe Duygu Köksal ise bir gazetecinin Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüyle ilgili farklı iddiaların olduğunu sorması üzerine, 'Yarın cenazemiz kalkacak. Kaşif Kozinoğlu da basına konuşmazdı. Resmi açıklamayı defin işlemlerinin ardından yapacağız"ifadesini kullandı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaşif Kozinoğlu'nun Eşi ve Oğlu Silivri'deyeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement