Katil, Ticari Taksiyle Kaçarken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Katil, Ticari Taksiyle Kaçarken Yakalandı

Katil, Ticari Taksiyle Kaçarken Yakalandı

Malatya'da bir kişiyi bıçaklayarak öldüren genç, ticari taksi ile kaçmak isterken yakalandı.

23.04.2012 13:31

Malatya'da bir kişiyi bıçaklayarak öldüren genç, ticari taksi ile kaçmak isterken yakalandı. Katil, toprağa gömdüğü bıçağı ise polislere gösterdi.

Olay, Malatya Merkez Sanayi Kavşağı'nda meydana gelmiş ve çıkan kavgada bıçakla yaralanan Şeref Ballı (36) adlı şahıs ölmüştü.

Olaydan sonra katil zanlısının eşkalini belirleyen Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, şüpheliyi her yerde aramaya başlarken, il dışına kaçabileceği ihtimali üzerine ise, genel arama çalışmaları başlattı.

Olayın şüphelisi Eyüp Can (26), ticari bir taksi ile kaçmak isterken, olaydan yaklaşık 2 saat sonra Cinayet Bürosu ekiplerince yakalandı.

Yakalandığında üzerinde suç aleti bıçak çıkmayınca, şüpheliden bıçağı sakladığı yer soruldu. Şüpheli, bıçağı Sanayi Sitesi içinde kaldırımda ki çiçeklerin bulunduğu yerde toprağa gömdüğünü söyleyince, verdiği adrese götürülerek sakladığı bıçağın yerini gösterdi. Suç aleti bıçak olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerince çıkartıldı.

Şüpheli Eyüp Can'ın verdiği ilk ifadesinde, ağaç hızar makinesi almak için sanayi sitesindeki işyerine gittiğini ve burada işyeri sahibinin cep telefonunun çalındığını ve kendisinin hırsızlıkla suçlanarak dövüldüğünü ve çıkan kavga esnasında kendisini korumak için bıçak kullandığını itiraf ettiği öğrenildi.

Eyüp Can, sorgusunun ardından çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Katil, Ticari Taksiyle Kaçarken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement