Kavşaklar Menekşelerle Renkleniyor - Son Dakika
Güncel

Kavşaklar Menekşelerle Renkleniyor

Kavşaklar Menekşelerle Renkleniyor

Elazığ Belediyesi kavşak ve orta refüjlerde, bitki dikim çalışmalarına yeniden başladı.

27.02.2013 16:36

Elazığ Belediyesi hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği şu günlerde kavşak ve orta refüjlerde, bitki dikim çalışmalarına yeniden başladı.

Çevre yolu güzergâhı ve şehir merkezi üzerinde yer alan kavşak ve orta refüjlerde başlayan çalışmanın ilerleyen günlerde dinlenme alanlarında da devam ettirilmesi beklenirken, bugün çeşitli menekşe türlerinden oluşan süs bitkilerinin ekimiyle birlikte ana arterler üzerinde de estetik bir görüntü oluşmaya başladı.

Mevsim şartlarına uygun bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bahar aylarının yaklaşmaya başlamasıyla birlikte süs bitkisi ve benzeri çalışmaların daha da hızlanacağını kaydederek, bu alanda yine öncü olmaya devam edeceklerini belirtti.

Açıklamasında bugün başlayan menekşe dikim çalışmalarının da şehre ayrı bir renk kattığını ifade eden Başkan Selmanoğlu, hava şartlarına dayanıklılık gösterebilecek diğer süs bitki gruplarının da önümüzdeki günlerde kavşak ve orta refüjlerde yerini alacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kavşaklar Menekşelerle Renkleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement