Kaymakamlık Voleybol Kupa Heyecanı Başladı - Son Dakika
Güncel

Kaymakamlık Voleybol Kupa Heyecanı Başladı

Kaymakamlık Voleybol Kupa Heyecanı Başladı

İznik Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen İznik Kaymakamlığının himayesinde İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ''Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'' başladı.

14.02.2017 14:54

İznik Kaymakamlığı tarafından İkincisi düzenlenen ''Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası"Kaymakam Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın'ın başlama vuruşları ile start aldı. 16 Voleybol Takımı turnuvada yer alırken, ilk karşılaşma'yı TÜGVA ile UEDAŞ yaptı. Müsabakayı TÜGVA 2-0 kazanırken, İkinci karşılaşma ise Akbulut İnşaat ile İznik Müftülük arasında oynandı. Çekişmeli geçen setleri Akbulut İnşaat ise 2-1 aldı.

'Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası programına Kaymakam Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Seyfettin Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, TÜGVA İlçe Başkanı Engin Semerci ve spor severler katıldı.

İznik Kaymakamı Pehlivan"Kötü Alışkanlıklara Red, Sporla Sağlıklı Yaşama Evet" anlayışı ile gençlerimiz, kamu görevlilerimiz ve vatandaşlarımıza yönelik spor etkinliklerimizi artırarak devam edeceğini söyledi. Kaymakam Pehlivan, 16 voleybol takımının mücadele edeceği turnuvanın hayırlı olmasını, centilmence sürmesini, kötü alışkanlıklardan uzak durulmasına, sağlıklı yaşama, dostluk ve kaynaşmaya vesile olmasını temenni ediyorum. Bütün takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakamlık Voleybol Kupa Heyecanı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement