Kayseri - Magandaların Hedef Tahtası Trafik Levhası - Son Dakika
Güncel

Kayseri - Magandaların Hedef Tahtası Trafik Levhası

Kayseri - Magandaların Hedef Tahtası Trafik Levhası

Magandaların hedef tahtası trafik levhası KARAYOLLARI Trafik Haftası nedeniyle Kayseri'de düzenlenen etkinliklerde mağandaların kurşunladıkları trafik levhaları dikkat çekti.

02.05.2015 15:53

Magandaların hedef tahtası trafik levhası

KARAYOLLARI Trafik Haftası nedeniyle Kayseri'de düzenlenen etkinliklerde mağandaların kurşunladıkları trafik levhaları dikkat çekti.

Cumhuriyet Meydanı tören alanında düzenlenen Karayolları Trafik Haftası etkinliğine, Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, Emniyet Müdür Yardımcıları Şener Emekli, Sefa Sarıkaya ve yetkililer ile vatandaşlar katıldı. Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, trafiğin insan hayatında oldukça önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek, '7'den 70'e hepimiz evimizden dışarı çıktığımız andan itibaren trafik ile haşır neşiriz. Ancak maalesef gazete ve televizyonlarımızı açtığımızda çok çeşitli trafik kazalarının olduğunu görüyoruz. İşte bunlara uğramamak için halkımızı bilinçlendirmek istiyoruzö dedi. Etkinlikte hafta nedeniyle düzenlenen şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de hediyeler verildi. Vali Yardımcısı Aygenç, kurulan stantları gezerek bilgi aldı. Karayolları 6'ıncı Bölge Müdürlüğü'nün açtığı stantta ise trafik levhaları sergilendi. Kurşunlanan trafik levhalarının gösterildiği stantta ayrıca levhaların fiyatları da belirtilerek, bu paraların vatandaşın cebinden çıktığı bildirildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri - Magandaların Hedef Tahtası Trafik Levhası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement