Kayyum Ekibi ile Manşet Gerginliği -2 - Son Dakika
Güncel

Kayyum Ekibi ile Manşet Gerginliği -2

Kayyum Ekibi ile Manşet Gerginliği -2

Koza-İpek Holding'e kayyum atanan yetkililer, sabah saatlerinde gazete çalışanlarıyla bir toplantı yaptı.

29.10.2015 15:01

Koza- İpek Holding'e kayyum atanan yetkililer, sabah saatlerinde gazete çalışanlarıyla bir toplantı yaptı. Bugün Gazetesi'nin yayınlanmaya devam edeceğini söyleyen kayyum atananlardan Av. Hasan Ölçer ile çalışanlar arasında gazete manşeti nedeniyle gerginlik yaşandı.

Koza İpek Holding'e bağlı Kanaltürk binasında kayyum ekibi çalışmalarına devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren işe gelen çalışanlar kurum kartları kontrol edildikten sonra içeri alındı. Kanal binası önünde ise iki TOMA ile çok sayıda polis hazır bekliyor.

KAYYUM: MAHKEME KARARINA GASP DİYEMEZSİNİZ

Bugün gazetesinin manşetini rezalet olarak değerlendiren Hasan Ölçer'e bir çalışan, 'Gazete bizim namusumuz" diyerek tepki gösterdi. Ortam gerginleşirken Av. Hasan Ölçer, 'Çık dışarı iş akdin feshedildi" diyerek bir çalışanı işten kovdu. Daha sonra 'Kayyumla gasp" manşetini gösteren Hasan Ölçer, 'Bu düşüncede arkadaşımız varsa, biz çalışmak istemiyoruz. Mahkeme kararına gasp diyemezsiniz" dedi.

ARABASINI BULAMAYINCA TAKSİ İLE GİTTİ

Kanaltürk-Bugün binasından öğlen saatlerinde beraberindeki iki kişi ile birlikte çıkan Av. Hasan Ölçer, otomobilini bulamadı. Yanındakilerden bir kişi Ortaklar Caddesi'nde bir süre otomobili aradı. Bu sırada habercilerin görüşme talebini kabul etmeyen Hasan Ölçer, otomobili bulunamayınca taksiye binerek uzaklaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayyum Ekibi ile Manşet Gerginliği -2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement