Kazada Can Pazarı: 1'i Ağır 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kazada Can Pazarı: 1'i Ağır 4 Yaralı

Kazada Can Pazarı: 1\'i Ağır 4 Yaralı

Adıyaman'da motosiklet ile otomobilin çarpışması meydana gelen kazada 1'i ağır 4 kişi yaralanırken, kazada can pazarı yaşandı.

17.02.2013 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da motosiklet ile otomobilin çarpışması meydana gelen kazada 1'i ağır 4 kişi yaralanırken, kazada can pazarı yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Abdullah Algan idaresindeki 02 FE 585 plakalı otomobil ile Mustafa Kılınç idaresindeki 07 HCC 21 plakalı motosikletle Adıyaman- Şanlıurfa yol ayrımında çarpıştı. Meydana gelen kazada can pazarı yaşanırken, otomobil sürücüsü Abdullah Algan ve otomobilde bulunan Zahide ile Esin Algan ve motosiklet sürücüsü Mustafa Kılınç yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan motosiklet sürücüsü Mustafa Kılınç'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu diğer yaralıların ise, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kazaya karışan motosiklet ile otomobil hurda yığınına dönerken, motosiklet parçalara ayrılıp her parçası yolun bir tarafına savruldu.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Can Pazarı: 1'i Ağır 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement