KCK Davasında 2 Tahliye - Son Dakika
Güncel

KCK Davasında 2 Tahliye

KCK Davasında 2 Tahliye

KCK ana davasında Viranşehir eski Belediye Başkanı Emrullah Cin ile avukat Siracettin Irmak'ın tahliyelerine karar verildi.

03.02.2014 15:59  Güncelleme: 16:04

Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen, KCK ana davasında mahkeme heyeti, 2 tutuklunun tahliyesine karar verdi.

2 KİŞİ TAHLİYE OLDU

Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve 94'ü tutuklu 175 kişinin yargılandığı KCK ana davasının 61. duruşması bugün görüldü. Tutuklular, Özel Yetkili Mahkemeler'e ifade vermeyeceklerini gerekçe göstererek duruşmaya katılmadı. Bugün görülen duruşmada mahkeme, Viranşehir eski Belediye Başkanı Emrullah Cin ile avukat Siracettin Irmak'ın tahliyelerine karar vererek, duruşmayı 14 Nisan 2014 tarihine erteledi.

AVUKATLAR DURUŞMADAN ÇEKİLDİ

Öte yandan, duruşmada tutukluların Özel Yetkili Mahkemelere ifade vermeyeceklerini açıklamaları üzerine, avukatların da duruşmadan çekildiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel KCK Davasında 2 Tahliye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANLAYANA DAVUL ZURNA.....!: TUTUKLULUK SÜRESİ 5 YILA DÜŞTÜ BUNUN ANLAMI BİNLERCE KCK TUTUKLULUKLARI VE DEĞİŞİK SUÇTA GÖZ ALTINA ALINANLAR SERBEST KALACAKTIR....SÖZLER YERİNE GETİRİLİYOR YANİ...ÖNCE SIKIŞTIR VE HAK GASPTI YAPILIYOR SONRA SERBEST BIRAKILIP KAHRAMAN OLUNUYOR....AMAAAN SİZE NEYİN AÇIKLAMASINI YAPICAĞIM ANLAMIYORSUNUZ ZATEN.... 0 1 Yanıtla

Advertisement