Kebapçı Dükkanında Cinayet - Son Dakika
Güncel

Kebapçı Dükkanında Cinayet

Kebapçı Dükkanında Cinayet

Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler, 32 yaşındaki Burak Ünnü'yü sahibi olduğu kebapçı dükkanında tabancayla vurarak öldürdü.

11.09.2014 07:56

Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler, 32 yaşındaki Burak Ünnü'yü sahibi olduğu kebapçı dükkanında tabancayla vurarak öldürdü. Ünnü'nün yanında çalışan Veysel Ateş'i de kalçasından vuran zanlılar, kayıplara karıştı.

Olay, saat 02.30 sıralarında Pınar Mahallesi Pınar Camii yakınındaki bir kebapçı dükkanında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kebapçı dükkanının sahibi Burak Ünnü'yü tabancayla 6 el ateş ederek vurdu. Olayın ardından kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, kaçarak uzaklaştı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 6 mermiyle ağır şekilde yaralanan Ünnü, ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. Ateş'in tedavisi ise kaldırıldığı Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Hastanesi'nde devam ediyor.

Kebapçıdaki güvenlik kamerasını incelemeye alan polis ekipleri, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Kebapçı dükkanının birkaç gün önce de silahlı saldırıya uğradığı, ancak ölen ya da yaralananın olmadığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kebapçı Dükkanında Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement