Kendi Markasını Satacak - Son Dakika
Güncel

Kendi Markasını Satacak

Kendi Markasını Satacak

Markafoni'yi arkasına alan enmoda.com kendi markasını satacak!

10.04.2012 13:47

Türkiye'nin lider e-ticaret grubu Markafoni'nin, yüzde 75 hissesini satın alarak ortak olduğu enmoda.com, kendi adıyla üretilen ürünleri satacak. Grubun toplam cirosunun yüzde 20'sini enmoda.com ile gerçekleştirmeyi hedefleyen Markafoni, yeniden yapılandıracağı sitede 10 bin çeşitlik, geniş bir ürün yelpazesine yer verecek.

E-ticaret sektöründe yakaladığı başarıyla dikkatleri üzerine çeken Markafoni, Doğuş Yayın Grubu'ndan yüzde 75 hissesini satın alarak ortak olduğu enmoda.com'la yatırımlarına hız verdi. Online moda alışveriş sektörünün en büyük yatırımını hayata geçirmeye hazırlanan grup, 'enmoda' adıyla kendi markasını ürettirecek. Modanın merkezi olarak konumlandırdığı enmoda.com'da 10 bin çeşitlik ürün yelpazesini modaseverlerin beğenisine sunmayı planlayan Markafoni Grubu, buradan 3 yıl içinde toplam cirosunun yüzde 20'si kadar ciro yapmayı hedefliyor.

Hedef büyük: Yeni marka, yerli üretim ve moda merkezi

Doğuş Yayın Grubu tarafından 2011'de kurulan ve bugüne kadar moda, dekorasyon, kozmetik ve yaşam kategorilerinde seçkin marka ile tasarımcılara ait sezon ve sezon sonu ürünlerin yanı sıra yarattığı özgün stillerle bilinen enmoda.com, Markafoni ortaklığı ile hedef büyüttü. Enmoda.com'un yenilenme süreci hakkında bilgi veren Markafoni Kurucu Ortağı Tolga Tatari, "enmoda.com Türkiye'nin moda merkezi olacak. Bu merkez için online moda alışveriş sektörünün en büyük yatırımını yapacağız. Enmoda.com kendi adıyla yaratacağı markanın ürünlerini satacak. Bu markanın tamamı Türkiye'de üretilecek. Seçkin markalarla birlikte enmoda etiketli ürünler, www.enmoda.com adresinde tüketicilerle buluşacak. Enmoda.com'da bu yıl sonu hedefimiz şu anda 800 civarlarında olan günlük ürün satış adedini 1000'e çıkarmak. Enmoda.com'da güncel modanın en geniş ürün yelpazesini tüketicilerle buluşturmayı hedefliyoruz. Hedefimiz 10 bin çeşitlik bir ürün yelpazesine sahip olmak. Yapacağımız yatırımın büyük bir kısmını bunun için kullanacağız" dedi.

Genel Müdür Çalık Holding'den transfer

Tatari, enmoda.com'un 3 yıl içindeki hedefinin Markafoni Grubu'nun toplam cirosunun yüzde 20'si kadar ciro yapmak olduğunu söyledi. enmoda.com'un Genel Müdürlüğü'ne tekstil sektörünün tecrübeli ismi olan ve Çalık Holding'den transfer edilen Timuçin Okdelen getirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kendi Markasını Satacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement