Kılıçdaroğlu: "Şehit P. Uzm. Çvş. Muhammed Mustafa Koca'ya Allah'tan Rahmet Ailesine Başsağlığı ve Sabır Diliyorum" - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: "Şehit P. Uzm. Çvş. Muhammed Mustafa Koca'ya Allah'tan Rahmet Ailesine Başsağlığı ve Sabır Diliyorum"

Kılıçdaroğlu: "Şehit P. Uzm. Çvş. Muhammed Mustafa Koca\'ya Allah\'tan Rahmet Ailesine Başsağlığı ve Sabır Diliyorum"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan askerimiz P. Uzm. Çvş. Muhammed Mustafa Koca’ya Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

07.07.2022 16:35  Güncelleme: 16:40

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan askerimiz P. Uzm. Çvş. Muhammed Mustafa Koca'ya Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca için taziye mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj şöyle:

"Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan askerimiz P. Uzm. Çvş. Muhammed Mustafa Koca'ya Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: 'Şehit P. Uzm. Çvş. Muhammed Mustafa Koca'ya Allah'tan Rahmet Ailesine Başsağlığı ve Sabır Diliyorum' - Son Dakika


Advertisement