Kimya Mühendisi ile Akrabası Silahlı Saldırıyı Uğradı (2) - Son Dakika
Güncel

Kimya Mühendisi ile Akrabası Silahlı Saldırıyı Uğradı (2)

Kimya Mühendisi ile Akrabası Silahlı Saldırıyı Uğradı (2)

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan 40 yaşındaki kimya mühendisi Engin Yıldırım tedavi gördüğü Yüksekova Devlet Hastanesi'de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

27.09.2011 22:12

Kimya MÜHENDİSİ İLE AKRABASI SİLAHLI SALDIRIYI UĞRADI (2)

KİMYA MÜHENDİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan 40 yaşındaki kimya mühendisi Engin Yıldırım tedavi gördüğü Yüksekova Devlet Hastanesi'de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Göğsüne ve ayaklarına isabet eden 3 kurşunla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan Yıldırım'ın yaklaşık 2 yıllık evli olduğu, aynı zamanda 4 aylık bir bebeğinin bulunduğu belirtildi. Eşi Sercan Yıldırım'ın ise Yüksekova'da rehber öğretmen olarak görev yaptığı kaydedildi.

Silahlı saldırı sonrasında Yüksekova Kaymakamı Üzeyir Aziz Özeren'de hastaneye giderek bilgi aldı. Kaymakam Özeren, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Engin Yıldırım'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunurken, olayda yaralanan Hülya Kutlar'ı da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Esenyurt Toplum Merkezinde Çocuk Gelişim Bölümünde usta öğretici olarak çalışan Hülya Kutlar'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu arada olaydan haberdar olan çok sayıda öğretmen ile Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Özmen de hastaneye giderek Yıldırım'ın ailesine bağsağlığı dileğinde bulundu. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kimya Mühendisi ile Akrabası Silahlı Saldırıyı Uğradı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement