Kınalı Kuzulara Şölen Gibi Uğurlama - Son Dakika
Güncel

Kınalı Kuzulara Şölen Gibi Uğurlama

Kınalı Kuzulara Şölen Gibi Uğurlama

Denizli'nin Tavas İlçesi'nin Kızılcabölük Beldesi'nde her yıl yapılan asker uğurlama şöleninin dördüncüsü düzenlendi.

08.08.2013 11:50

Denizli'nin Tavas İlçesi'nin Kızılcabölük Beldesi'nde her yıl yapılan asker uğurlama şöleninin dördüncüsü düzenlendi. Ağustos ayı sonunda askeri birliklerine katılacak olan kınalı kuzulara kına yakıldı, asker adayları ve aileleri birlikte eğlendi.

Kızılcabölük Belediyesi tarafından düzenlenen ve belde kapalı pazaryerinde yapılan 4'üncü Asker Uğurlama Şöleni'ne Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ve meclis üyeleri, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu ve meclis üyeleri, MHP Denizli İl Başkan Yardımcısı Hamdi Yılmazlı ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Şölen, asker ailelerine Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu'nun verdiği iftar yemeği ile başladı. Yemek sonrasında mevlit okundu ve askerlerin vatani görevlerini tamamlayıp dönmeleri için dua edildi.

Kızılcabölük Belediye Başkanı MHP'li Abdülkadir Uslu, "Türk'ün kutsal saydığı kurumların başında asker ocağı vardır. Ay yıldızlı bayrak inmeyecekse, minarelerden ezan dinmeyecekse, eğer vatan bölünmeyecekse, sizlerin sayesinde olacak. Bu kutsal görevi inşallah hayırlısıyla ve layıkıyla tamamlayıp, gittiğiniz gibi sağ salim geleceksiniz. Dualarımız sizinle olacak" dedi.

Şölende, omuzlarında Türk bayrağı taşıyan asker adaylarına kına yakıldı. Aycan İnanç konseriyle neşelenen asker adayları piste çıkıp aileleriyle birlikte oynadı, arkadaşları tarafından havaya atılıp tutuldu. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kınalı Kuzulara Şölen Gibi Uğurlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement