Kıraç, Yeni Albümün İlk İmza Gününde, Zorlu Center D&R'da - Son Dakika
Güncel

Kıraç, Yeni Albümün İlk İmza Gününde, Zorlu Center D&R'da

Kıraç, Yeni Albümün İlk İmza Gününde, Zorlu Center D&R\'da

Kıraç'ın 10. albümü "Çık Hayatımdan"ın ilk imza günü, 26 Nisan 2014, Cumartesi günü saat 14:00'te, Zorlu Center D&R'da gerçekleşiyor.

22.04.2014 11:41

Mart ayının ilk haftası TMC etiketiyle piyasaya çıkan "Çık Hayatımdan" adlı albümünü Zorlu Center D&R'da hayranları için imzalayacak olan Kıraç, prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü üstlendiği yeni albümünde, davul hariç tüm enstrümanları da kendisi çaldı.

Sanatçının Garbiyeli adlı stüdyosunda kaydedilen yeni albümdeki "Mecnundan Öte", "Saklı Gülüş", "Kalbin Tek Arkadaşı" şarkılarının sözleri ile "Fistan" ve "Beddua" adlı şarkıların söz ve besteleri Aysuda Ülkü Zeren'e ait. Namık Naghdaliyev, Ender Doğan, Edip Emre, Sevil Nizamoğulları, Akın Bazin ve Murat Henoğlu; Kıraç'ın yeni albümünde birlikte çalıştığı diğer müzisyenler… Kıraç, albümde ayrıca, Modern Folk Üçlüsü tarafından 1978 yılında seslendirilen "Bombilibom" adlı anonim şarkıya ve single şarkısı "Beddua"ya da yer verdi. Albümün ilk video klibi, Kemal Başibuğ yönetmenliğinde, "Çık Hayatımdan" şarkısına çekildi.

Kıraç'ın yeni albümünün ilk imza günü 26 Nisan 2014, Cumartesi günü 14:00 – 15:00 saatleri arasında Zorlu Center D&R'da gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kıraç, Yeni Albümün İlk İmza Gününde, Zorlu Center D&R'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement