Kırıkkale'nin Yeni Valisi Kolat, Görevine Başladı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'nin Yeni Valisi Kolat, Görevine Başladı

Kırıkkale\'nin Yeni Valisi Kolat, Görevine Başladı

Yeni kararname ile birlikte Sivas valiliğinden Kırıkkale Valiliğine atanan Ali Kolat, akşam saatlerinde geldiği Kırıkkale'de görevine başladı.

18.08.2012 02:16

Yeni kararname ile birlikte Sivas valiliğinden Kırıkkale Valiliğine atanan Ali Kolat, akşam saatlerinde geldiği Kırıkkale'de görevine başladı. Vali Kolat, beraberinde Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Burhanettin Öksüm, Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın ile birlikte Atatürk Bulvarı'nda gezerek dondurma yediler.

Yeni görev yerinde ilk açıklamasını DHA'ya yapan Vali Ali Kolat, "Bugün Sivas'tan ayrıldık. Kırıkkale'de başladık. Kırıkkale yabancı olmadığım bir yer. Daha önceleri de Kırıkkale ye de gelip gidiyorduk. Belediye Başkanı zaten eski dostluğumuz var. Nasip oldu buraya geldik. İnşallah burada da elimizden geldiğince kurumlarımızca, sivil toplum kuruluşlarıyla, hep birlikte Kırıkkale ye elimizden gelen hizmeti vermeye çalışacağız. Buraya atanmış olmaktan mutluluk duyuyorum. Kırıkkale güzel bir il, inşallah bu güzel bölgeye katkı sağlamaya çalışacağız. Atatürk bulvarını çok beğendim güzel olmuş buranın evveliyatını da biliyorum. Burası bir Pazar yeri idi. Gerçekten de güzel bir çalışma olmuş. Belediye Başkanımıza güzel çalışmasından dolayı kutluyorum. Kırıkkale'nin geçmiş de plansız gelişen, büyüyen bir imajı vardı. Kırıkkale'ye yaptığınız her hizmet hemen iz bırakıyor. Hep birlikte Kırıkkale'ye daha güzel projeler yaparız. Kırıkkalelilere sevgiler saygılar sunuruyorum." dedi.

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise "Yeni Valimizin tecrübesinden, birikiminden kendi şahsi bireysel özelliklerinden çok faydalanacağımızı umut ediyoruz. Valimiz her gittiği yerde iz bırakarak güzel şeylere imza attı. Ben Kırıkkalemize valimizin gelişini bir şans olarak görüyorum hoş geldiniz diyorum. Valimizle önemli projelere güzel imzalar atacağız" diye konuştu.

Vali Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, "Biz Sivas'da 3 yıl kaldık. Üç yıldan sonra Kırıkkale'ye gelmek benim için sevindirici bir olay bu arada biz Ankara'da oturuyoruz. Buradaki insanlarımız da bizim insanımız. Sivas'daki de öyle, buradaki insanlara hizmet etmekten mutlu olacağız. İnşallah Allah bize güzel hizmetler yapmayı nasip eder ." şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'nin Yeni Valisi Kolat, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement