Kırklareli Çaldığı Cep Telefonlarını Poşete Doldurup Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Kırklareli Çaldığı Cep Telefonlarını Poşete Doldurup Kaçtı

Kırklareli Çaldığı Cep Telefonlarını Poşete Doldurup Kaçtı

Çaldığı cep telefonlarını poşete doldurup kaçtı Kırklareli'nde İlyas Çalışkan, çalışmak için girdiği cep telefonu tamir dükkanından 50'ye cep yakın telefonunu çöp poşetine doldurarak kaçtı.

24.01.2016 11:41

Çaldığı cep telefonlarını poşete doldurup kaçtı

Kırklareli'nde İlyas Çalışkan, çalışmak için girdiği cep telefonu tamir dükkanından 50'ye cep yakın telefonunu çöp poşetine doldurarak kaçtı. İşyeri sahibinin fark ettiği hırsızlık üzerine güvenlik kameraları incelemeye alınırken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kırklareli'nde cep telefonu tamiri yapan Muhammet Furkan Zengin, geçen 18 Ocak günü cep telefonu tamir servislerinde çalıştığını söyleyen İlyas Çalışkan'ı işe aldı. Dükkanda gelen cep telefonlarının tamir işlerine bakan Çalışkan 20 Ocak sabahı işe geldikten bir süre sonra 50'ye yakın cep telefonunu çöp poşetine doldurarak, 'size yardım edeyim bari çöpleri atayım' diyerek elindeki çöp poşetiyle dükkandan çıktı ve bir daha geri dönmedi. Bir süre sonra Çalışkan'ın dönmemesinden şüphelenen işyeri sahibi Furkan Zengin, güvenlik kameralarını incelediğinde çalışanının cep telefonlarını alarak gittiği gördü ve polise şikayet etti. Kamera kayıtlarına bakan polis ekipleri adının İlyas Çalışkan olduğu sanılan hırsızlık şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

'20 BİN LİRA ZARARIM VARö

Tamir işlerine bakması için işe aldığı kişi tarafından soyulan Muhammet Furkan Zengin, yaklaşık 20 bin lira zarara uğradığını söyledi. Çalınan cep telefonlarından dolayı bir çok müşterisinin de mağdur olduğunu anlatan Zengin, 'Yaklaşık 1 hafta önce iş için gelmişti. Bize cep telefonları tamir servislerinde çalıştığını ve bu konuda usta olduğunu söylemişti. Bir iki gün cep telefonu tamirinde çalıştı. Geçen sabah acıktığını söyleyince dükkandaki küçük mutfakta tost yapıyordum. O ara 'size bir faydam olsun bari çöpleri atayım' deyip elindeki poşetle çıktı. Bir daha geri dönmeyince şüphelenip güvenlik kameralarına baktım. Tamir için gelen yaklaşık 50'ye ykın cep telefonunu çöp poşetine doldurup kaçmış. Müşterilerim haklı olarak telefonlarını istiyor, beni 20 bin lira kadar zarara uğrattı. En kısa sürede yakalanmasını istiyorumö dedi.

POLİS HER YERDE ARIYOR

İşyeri sahibi Muhammet Furkan Zengin'in şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma açan Kırklareli polisi, hırsızlık şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli Çaldığı Cep Telefonlarını Poşete Doldurup Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement