Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı Prof. Dr. Sami Güçlü'nün katılımıyla yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı Prof. Dr. Sami Güçlü'nün katılımıyla yapıldı

Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı Prof. Dr. Sami Güçlü\'nün katılımıyla yapıldı

Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Tanıtım Programı, Prof. Dr. Sami Güçlü'nün katılımıyla gerçekleştirildi. Programda Anadolu Mektebi hakkında bilgiler verildi ve mezun öğrenciler tecrübelerini paylaştı. Programa Kızılcahamam Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program, Prof. Dr. Sami Güçlü başkanlığında yapılan söyleşiyle sona erdi.

06.10.2023 19:32  Güncelleme: 19:36

Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı Prof. Dr. Sami Güçlü'nün katılımıyla yapıldı

ANKARA - Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Tanıtım Programı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü'nü katılımıyla gerçekleştirildi.

Programın işleyişi ve sunumunu konuşmacı Merkez Ofis Koordinatörü Fatma Karafilik yaparak Anadolu Mektebi hakkında bilgiler verdi. Anadolu Mektebi mezun öğrencilerinden Esranur Albayrak ve Rümeysa Irmak kendi tecrübelerini öğretmen ve öğrenciler ile paylaştı.

Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Tanıtım Programına Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihangir Cantürk, okul/kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program Anadolu Mektebi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü başkanlığında, Türk Dili Edebiyatı ve Türkçe öğretmenlerinin katılımları ile yapılan söyleşinin ardından sona erdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızılcahamam Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı Prof. Dr. Sami Güçlü'nün katılımıyla yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement