Kocaeli 3 Günde 1 Milyon 50 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçiren Kocaeli Polisinden Uyarı 3 Günde 1... - Son Dakika
Güncel

Kocaeli 3 Günde 1 Milyon 50 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçiren Kocaeli Polisinden Uyarı 3 Günde 1...

Kocaeli 3 Günde 1 Milyon 50 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçiren Kocaeli Polisinden Uyarı 3 Günde 1...

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık şubesi ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda bir minibüs ile kamyonda toplam 74 bin 220 paket kaçak sigara ele geçirdi.

05.02.2013 18:10

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık şubesi ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda bir minibüs ile kamyonda toplam 74 bin 220 paket kaçak sigara ele geçirdi. Kocaeli polisinin bu yılın 33 günlük süresi içinde toplam 1 milyon 50 bin paket kaçak sigara ele geçirdiği açıklanırken, kaçan sigaraların tamamının raf ömrünü tamamlamış ve küflenmiş olduğundan insan sağlığına çok daha fazla zarar verdiği belirtildi.

Alınan bilgiye göre Kocaeli polisi bir ihbar ürine TEM Otoyolu'nun Kartepe ilçesi sınırları içinde durdurduğu kamyonun kasasına gizlenmiş 59 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirdi. Kaçak sigaralarla ilgili olarak M.Y adlı adlı kamyon şoförü gözaltına alındı.

Polis birsbaşka operasyonda ise Derince İlçesi'nde D.10 0 karayolu üzerinde durdurduğu bin minibüsün tavanı ile çeşitli yerlerine gizlenmiş 14 bin 720 paket kaçak sigara daha buldu. Bu sigaralarda ilgili olarak da A.K. ve D.E. adlı iki kişi daha gözaltına alındı.

Bu arada polis yetkilileri, sık sık ele geçirilen kaçak sigaralarının tamamına yakınının raf ömrünü tamamlamış ve küflendiği için de insan sağlığına olan zararı daha da artmış sigaralar olduğunu bildirdi. Vatandaşların kesinlikle kaçak sigaralara ilgi göstermemesini de isteyen polis yetkilileri, Kocaeli sınırları içinde padece polis bölgesinde yılın 33 günlük süresi içinde toplam 1 milyon 50 bin paket kaça sigara ele geçirildiğini bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli 3 Günde 1 Milyon 50 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçiren Kocaeli Polisinden Uyarı 3 Günde 1... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement