Kocaeli - Memlekete Dönmek Için Otoyolun Karşısına Geçerken Öldü - Son Dakika
Güncel

Kocaeli - Memlekete Dönmek Için Otoyolun Karşısına Geçerken Öldü

Kocaeli - Memlekete Dönmek Için Otoyolun Karşısına Geçerken Öldü

Memlekete dönmek için otoyolun karşısına geçerken öldüİZMİT'te, memleketlerine gitmek için TEM Otoyolu'nda yolun karşısına geçmek isteyen inşaat işçisi ağabey ile kardeşi kaza ayırdı.

19.10.2016 23:56

Memlekete dönmek için otoyolun karşısına geçerken öldü

İZMİT'te, memleketlerine gitmek için TEM Otoyolu'nda yolun karşısına geçmek isteyen inşaat işçisi ağabey ile kardeşi kaza ayırdı. Bir otomobilin çarpıp kaçması sonucu 24 yaşındaki İbrahim Ateş sağlık ekiplerinin dakikalarca kalp masajı yapmasına rağmen olay yerinde ölürken, kardeşi Doğan Ateş ise gözyaşlarına boğuldu.

Kaza akşam saatlerinde, TEM Otoyolu Gültepe mevkiindeki tesislerin önünde meydana geldi. İzmit'te çalıştıkları inşaatta işlerinin sona ermesi üzerine memleketleri Diyarbakır'a gitmek isteyen İbrahim Ateş ile kardeşi Doğan Ateş otobüse binmek için TEM Otoyolu'na indi. Yolun karşısına geçmek isteyen İbrahim Ateş'e plakası tespit edilemeyen bir otomobil çarparak üzerinden geçti. Gözlerinin önünde ağabeyine otomobilin çarptığını gören Doğan Ateş 112 Acil ve polisi arayarak yardım istedi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekipleri kalbi durduğu tespit edilen İbrahim Ateş'e olay yerinde dakikalarca kalp masajı yapmasına rağmen hayata döndüremedi. İbrahim Ateş'in cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenaze aracıyla Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Ağabeyinin ölümüne tanık olan Doğan Ateş ise ağlayarak cep telefonuyla yakınlarını arayıp İzmit'e gelmelerini istedi. Bir otomobilin ağabeyine çarptığını söyleyen Doğan Ateş, "İzmit'teki inşaatta işimiz bitirip memleketimize gidecektik. TEM Otoyolu'na indik ve ağabeyime otomobil çarptı. Ne olduğunu anlayamadım. Otomobil durmadan yoluna devam etti" dedi. Polis, Doğan Ateş'in ifadesi üzerine TEM Otoyolu çıkışlarında kırmızı renkteki otomobilin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - Memlekete Dönmek Için Otoyolun Karşısına Geçerken Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement