Kocaeli'ne Dolu Dolu Hizmet Ediyoruz - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'ne Dolu Dolu Hizmet Ediyoruz

Kocaeli\'ne Dolu Dolu Hizmet Ediyoruz

Başkan Karaosmanoğlu, Başiskele ve Kartepeli muhtarları ayrı ayrı kabul etti.

12.10.2012 11:41

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele ve Kartepeli muhtarları ayrı ayrı kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, ilçesinden mahallesine, kent merkezinden köylerine kadar alt yapısıyla ve üst yapıyla Kocaeli'ne dolu dolu hizmet ettiklerini söyledi.

BAŞİSKELELİ MUHTARLAR ZİYARET

Başiskele Camidüzü Köyü Muhtarı Hüseyin Karaca ile Başiskele'nin köy muhtarları, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Köylerde bile atık su ve içme suyu arıtma tesisleri yaptıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, suyun israf edilmeden kullanılmasının önemine değindi. Köylerin doğal yapısının bozulmadan gelişmesi için çalıştıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Şehirde ne varsa köyde de olsun diye çalışıyoruz'' dedi.

KARTEPELİ MUHTARLAR ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret eden Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ile yönetimindeki muhtarlar da, kendisine el yapımı elma pekmezi hediye etti. Kocaeli'nde ilçe belediye başkanlarıyla, milletvekilleriyle, Büyükşehir'le kentten köye halkın hizmetinde olduklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ''Her günümüzü kentten köye halkımıza dolu dolu hizmet ederek geçiriyoruz'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli'ne Dolu Dolu Hizmet Ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement