Kocaelispor'daki Zimmet Davası Ertelendi - Son Dakika
Güncel

Kocaelispor'daki Zimmet Davası Ertelendi

Kocaelispor\'daki Zimmet Davası Ertelendi

Türkiye 3'üncü Ligi'nde mücadele eden Kocaelispor'un eski başkanları Muammer Çelik ve Serhan Gürkan'ın da aralarında bulunduğu 16 sanığın 'zimmete para geçirme ve evrakta usulsüzlük' suçlamalarıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

12.12.2012 11:29

Türkiye 3'üncü Ligi'nde mücadele eden Kocaelispor'un eski başkanları Muammer Çelik ve Serhan Gürkan'ın da aralarında bulunduğu 16 sanığın 'zimmete para geçirme ve evrakta usulsüzlük' suçlamalarıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme heyeti, bilirkişi raporunun beklenmesine karar vererek duruşmayı 12 Şubat 2013 tarihine erteledi.

Yapılan operasyonun ardından bir süre de cezaevinde yatan Kocaelispor eski başkanları Muammer Çelik ve Serhan Gürkan ile birlikte 16 tutuksuz sanığın yargılandığı davanın görülmesine bugün Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmaya, 'zimmete para geçirme ve evraktda usulsüzlük' suçlamalarıyla yargılanan sanıklardan tutuksuz yargılanan Muammer Çelik ile sanıkların avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yazı yazılarak menajerlik hizmeti sağlayan Refleks Şirketi'nin faaliyette bulunup bulunmadığının öğrenilmesi ve bilirkişi raporunun beklenmesine karar vererek duruşmayı 12 Şubat 2013 tarihine erteledi. - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaelispor'daki Zimmet Davası Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement