Köln Filarmoni'de Bayram Konserleri Funkhaus Europa Ve Kölnmusik'in Ramazan Bayramı Nedeniyle Gerçekleştirdiği Konserlerde Sahne Alan İlhan Erşahin's İstanbul Session Ve Burhan Öçal Müzikseverleri Coşturdu. - Son Dakika
Güncel

Köln Filarmoni'de Bayram Konserleri Funkhaus Europa Ve Kölnmusik'in Ramazan Bayramı Nedeniyle Gerçekleştirdiği Konserlerde Sahne Alan İlhan Erşahin's İstanbul Session Ve Burhan Öçal Müzikseverleri Coşturdu.

Köln Filarmoni\'de Bayram Konserleri 
 
Funkhaus Europa Ve Kölnmusik\'in Ramazan Bayramı Nedeniyle Gerçekleştirdiği Konserlerde Sahne Alan İlhan Erşahin\'s İstanbul Session Ve Burhan Öçal Müzikseverleri Coşturdu.

Almanya'nın Köln Kentinde "diwan Am Rhein" (ren Nehri Kenarında Divan) Adı Altında Organize Edilen Ramazan Bayramı Etkinlikleri Türk Sanatçıların Konserleriyle Şenlik Havasında Geçti. Wdr Funkhaus Europa ve Kölnmusik'in Ortaklığında Ünlü Köln Filormoni'de Sahne Alan İlhan Şahin's İstanbul Session's ve Burhan Öçal, Çoğunluğunu Almanlar'ın Oluşturduğu İzleyicilerin Büyük Beğenisini Topladı.

11.09.2010 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın köln kentinde "Diwan am Rhein" (Ren Nehri kenarında divan) adı altında organize edilen Ramazan Bayramı etkinlikleri Türk sanatçıların konserleriyle şenlik havasında geçti. WDR Funkhaus Europa ve KölnMusik'in ortaklığında ünlü Köln Filormoni'de sahne alan İlhan Şahin's İstanbul Session's ve Burhan Öçal, çoğunluğunu Almanlar'ın oluşturduğu izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

CAZ ZİYAFETİ

Gecenin ilk konserinde İlhan Erşahin's İstanbul Session, Fransız trompet ustası Erik Truffaz eşliğinde unutulmaz bir konser verdi.

Filarmoniyi dolduran müzikseverler, saksafon virtüözü Erşahin ve arkadaşlarının cazın modern müzikleriyle harmanladığı, yer yer doğunun ritm ve tınılarına da yer verdiği eserlerini dinleme fırsatı buldular. Erşahin ve Truffaz ile birlikte basgitarda Alp Ersönmez, davulda Alp Bekoğlu, perküsyonda İzzet Kızıl sergiledikleri performansla alkış aldı.

BURHAN ÖÇAL ŞOV

Etkinliğin devamında sahne alan Burhan Öçal, darbuka ustası Ümit Adakale ile birlikte konsere gelenleri coşturdu. İkilinin ritm şovu büyük ilgi görürken, Öçal vurmalı çalgılardaki ustalığını sazda da gösterdi. Burhan Öçal sazıyla, dinleyenlerin alkışları eşliğinde Türk halk müziğinden örnekler sundu. Öçal'ın şovuna doyamayan dinleyiciler, müzisyeni dakikalarca ayakta alkışladılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köln Filarmoni'de Bayram Konserleri Funkhaus Europa Ve Kölnmusik'in Ramazan Bayramı Nedeniyle Gerçekleştirdiği Konserlerde Sahne Alan İlhan Erşahin's İstanbul Session Ve Burhan Öçal Müzikseverleri Coşturdu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement